Bir nefes arası aldım kalemi elime öncelikle sizleri selamlayarak başlamak istiyorum.

Selamlar, Sevgiler ve Saygılar!

Bir nefes arası aldım kalemimi elime - kulağımda doksanlar pop yıkılıyor, memlekette o kadar dönen dalavereye kafa tutarcasına…

Dedim ya bir nefes arası yazıyorum kah fırıldaktan hızlı dönen insanları düşünüyorum kah Tarkan Kuzu Kuzu dansı ediyorum. Sanmayın dengesizliğimden sadece değişik bir şey deniyorum – tutulmama çabası da diyebilirsiniz.

Merak etmeyin sırtımızdaki hançerlerden, yaşadığımız haksızlıklardan falan bahsetmeyeceğim yoksa müziğin ritmi değişir; Müslüm Baba falan da kurtarmaz.

Yoksa cümlemizin öznesi yorgunluk – kaybetmek, yüklemi liyakatsizlik – haksızlık – imkansızlık ; cümlenin kazananı da fırıldaklar – çıkarcılar – kişiliklerini satanlar olur.

Ama dedim ya buralara girmeyeceğim de şu fırıldakları bir türlü es geçemiyorum, ne kadar dans etmeye yorsam da kendimi tutulmadan duramıyorum.

Fırıldaktan hızlı döner mi insan ya, her geçen gün de şaşırtmaya devam ediyorlar. Bir süre sonra başladığı yere üç – dört durak sonra dönemlere de şahit oluyoruz.

Arkadaş ne gerek bu kadarına ya, illaki kendi dediğin kendi düşüncen olacak diye bu kadar durak gezilir mi?

A’dan B’ye, B’den C’ye, acaba D olur mu derken tekrar A’ya…

Daha zamanı var göreceğiz bakalım daha kaç durak değişecek, maşallah fırıl fırıl dönüyorlar,

Dönün bakalım nereye kadar döneceksiniz göreceğiz.

**

Bugün fazla negatif şey yazmak istemiyorum, bildiğiniz üzere 11 Eylül’de okulları açılacak,

MuÇoDer’i daha önce duyanınız olmuştur mutlaka, Mutlu Çocuklar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği,

Kurucu başkanlığını yaptığım, özverili yönetim kurulu, genç kardeşlerimiz ve teveccüh gösteren değerli insanlarımızla birlikte güzel çalışmalara imza attığımız derneğimiz.

Her sene yaptığımız gibi bu sene de Mustafa Kemal Atatürk’ün “ Vatanı korumak çocukları korumakla başlar” sözünden görev edinerek başladığımız #ÇocuklarımızınYüzüGülsün kampanyamıza start verdik,

Köylerdeki imkansızlıklarla boğuşan kardeşlerimiz, yetim – ihtiyaç sahibi çocuklarımız ve özellikle kız çocuklarımıza ulaşacak kırtasiye yardımı için kampanyamıza başladık.

Sizler de çorbamıza tuz atmak isterseniz veyahut çalışmalarımız hakkında bilgi almak – görev almak isterseniz sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

Gönlümüzden koptuğunca – gücümüz yettiğince damlaya damlaya göl olur.

Sevgi ve Saygılarımla.