Zonguldak Kozlu balıkçı barınağında bazı sahipli teknelerin sahipsizmiş gibi satıldığı iddia edildi. Bir süredir ilgilenilmeyen, paslanmış, kırık olan veya demirli tutulan teknelerin liman içinde satılmaya çalışıldığı öğrenildi. Sahipsiz sanılan hasarlı teknelerden birinin Kozlu Su Ürünleri Kooperatifi tarafından satın alındığı ortaya çıktı. 
Konuyla alakalı Z HABER’den Melisa Sapaz’a açıklamalarda bulunan Kozlu Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Ergün Kayhan şöyle konuştu: 

TEKNEYİ ALIP MASRAF YAPTIK
 “Tanımadığım biri gelip hasarlı bir tekne gösterdi ‘ben bununla ilgilenemiyorum almak ister misiniz’ dedi. Bizim de kooperatifin teknesi yoktu. İhtiyaç halinde zorlanıyorduk. Bir miktar para verip tekneyi kooperatif adına alıp bakımlarını yaptık, masraf ettik kullanır hale getirdik. Satmak için değil kooperatif adına limanda ve deniz kullanmak için aldık daha sonra bir kişi tekne sahibi olduğunu söyleyerek geldi bizde duruma şaşırdık liman başkanlığından durumu ispat etmesini istedik. Oda sahipliğini ispat edince tekneyi kendisine teslim ettik ne yazık ki Kozlu limanında hurda ve ilgilenilmeyen çok sayıda tekne var bunlarla da ilgilenmesi gerekiyor. Burada herhangi o anlamda tekne satışı söz konusu değildir.”

Başhekim Özcan Pişkin ve Hastane Müdürü İhsan Öztunç ayrılıyor! Başhekim Özcan Pişkin ve Hastane Müdürü İhsan Öztunç ayrılıyor!

Haber- Melisa Sapaz

Editör: Bekir Ekici