4 yılda iki Afgan kaçak ocaklarda öldü Zonguldak'ta neler oluyor? 4 yılda iki Afgan kaçak ocaklarda öldü Zonguldak'ta neler oluyor?

CHP Merkez İlçe Başkanlığı için yeniden adaylığını açıklayacak olan Ebru Uzun ile eski İl Başkanı Halil Furat'ın Muzaffer Badallıoğlu Parkı’nda bir araya gelmesi parti içinde tartışma konusu oldu. Furat ile Uzun'un kongre öncesi pazarlık yaptığı iddialara karşı eski il Başkanı Halil Furat Z HABER muhabiri Melisa Sapaz'a açıklamalarda bulundu.

Furat açıklamalarında, Uzun ile denk geldiklerini, aralarında adaylık üzerine bir görüşme, pazarlık olmadığını belirtti.

Furat açıklamasında ,"Ebru Uzun ile denk geldik, gelmişken çay içtik. Adaylık hakkında konuşup, pazarlık yapmadık. Bir pazarlık yapsak bunu Kamuoyuna açıklarım." dedi

Öte yandan, Halil Furat'ın parkta bulunduğu esnada delegelerden biri aracılığıyla Ebru Uzun ile görüşmek istediğini ve parkta beklediğini söylemesi üzerine Ebru Uzun ile görüşme yaptığı öğrenildi. Furat'ın yeşil listenin adayı Olcay Can'ın kendi delegelerini koymak için kendi ekibini listelerden çıkartması nedeniyle kızgın olduğunu ve Ebru Uzun'u desteklemek istediğini söylediği iddia edildi.

Daha önce yeşil listeyi desteklediğini açıkca ifade eden Halil Furat'ın kongre günü kimi destekleyeceği merak ediliyor. 

Editör: Melisa Sapaz