Tepkiler sonrası neler söyledi? Erdal Gülay'dan gece yarısı açıklaması! Tepkiler sonrası neler söyledi? Erdal Gülay'dan gece yarısı açıklaması!

LÜTFEN ÖZEL HABERLERİMİZİ ÇALMAYIN

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Özcan Pişkin ve Hastane Müdürü olarak görev yapan İhsan Öztunç’un hastaneden tamamen ayrılık kararı şok etti. Ocak 2024’ten itibaren kurumda olmayacakları öğrenilen her iki ismin başka bir alanda çalışacakları öğrenildi.

 Göreve geldiği günden beri başarıyla görev yapan ve çalışan memnuniyetinden hasta memnuniyetine önemli adımlar atılmasında etkili olan her iki ismin ayrılık kararı hastane çalışanları arasında üzüntü yarattı. Başhekim Pişkin, Rektör İsmail Hakkı Özölçer’in de aralıksız desteği ve ekip uyumu ile hastaneyi eski performansına kavuşturarak hasta sayısının artmasında, yeni hocaların gelmesinde, servislerin baştan yenilenmesinde etkili olmuştu.

AYRILIK KARARININ NEDENİ

İki sene öncesine kadar çalışanların döner sermayelerini ödeyemeyen, firmaların mal ve hizmet vermek istemediği, hasta ve yakınlarının mağdur olduğu bir hastane olan ZBEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’de ortaya konulan bu başarının ardından alınan ayrılık kararı üzüntüye neden oldu. Ayrılık kararının nedeni olarak ise Özcan Pişkin ve İhsan Öztunç’un hastane dışında başka bir alanda çalışma kararı almaları.

YERLERİNE KİMLER GELECEK?

Rektör İsmail Hakkı Özölçer’in gece gündüz yakından takip ederek, hasta ve çalışan memnuniyetinin en üst seviyede olması için çaba sarf ettiği, Tıp Fakültesi Hastanesi’nde Özcan Pişkin ve İhsan Öztunç’un yerine kimleri getireceği merak ediliyor.

Editör: Melisa Sapaz