Bülent Ecevit Üniversitesi’nde yaşanan poliklinik binası eksikliği konusunda Prof Dr. Mustaf Çufalı Z HABER’e konuştu. Çufalı, yeni poliklinik binasının yapılabilmesi için Cumhurbaşkanlığı Plan Bütçe Komisyonuna ilettiklerini söyledi.

Z HABER Genel Yayın Yönetmeni Atilla Öksüz Bülent Ecevit Üniversitesi’nde yaşanan poliklinik eksikliğini köşe yazısında kaleme alarak yaşanan sorunun çözülmesinin hasta, hasta yakını, doktor, çalışan memnuniyeti, kurumsallaşma ve hızlı hizmet işleyişi açısından önemli olduğunu belirtmişti.
Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde covid pandemisi nedeniyle poliklinik eksikliği daha fazla hissedilirken yataklı servislerin poliklinik olarak kullanılması ve yataklı servisler ile iç içe hizmet verilmesinin son bulması gerekiyor. 
BEÜ Rektörü Prof Dr. Mustafa Çufalı yeni poliklinik binası için Cumhurbaşkanlığı Plan Bütçe Komisyonuna ilettiklerini ancak henüz dönüş yapılmadığını ifade etti. Poliklinik binası için Tıp Fakültesi Hastanesi’nin deniz tarafındaki kalan alan düşünülüyor.

Editör: TE Bilişim