Adı taciz davaları ile anıldığı için Ak Parti’den istifası istenen Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş İYİ Parti’ye geçti.

Demirtaş’ın İYİ Parti’ye geçişine İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Candemir Ongan başta olmak üzere çok sayıda partili de tepki gösterirken Zonguldak İl Başkanı Erdal Gülay Z HABER’e konuştu.

Demirtaş’ın 31 Mart 2024 seçimlerinde İYİ Parti’den Gülüç Belediye Başkan Adayı olması beklenirken Zonguldak İl Başkanı Erdal Gülay gelen tepkiler üzerine genel merkez ile görüştükten sonra açıklama yapacağını belirterek şu ifadeleri kullandı
“Şu an için bir açıklama yapmak çok erken, yarın birkaç görüşmem olacak. Yaşanan gelişmeler neticesinde tabi ki açıklama yapacağım.
İlçe başkanı arkadaşımızın yapmış olduğu açıklama kendisinin tasarrufudur, Genel merkezimizde yetkili makamlarla görüşmemi gerçekleştirerek siz değerli basın camiamızın kıymetlileri ile bir araya gelip gereken açıklamayı yapacağım. Tabi ki bu konu çok hassas. Sizlere yapacak olduğum açıklamayı net belgelerle açıklamak istiyorum”

Neden aday oldu? Dr. Metin Pehlivan Z HABER'e konuştu Neden aday oldu? Dr. Metin Pehlivan Z HABER'e konuştu

Editör: U. G.