Kavga-Filyos'un atılan işçileri Kavga-Filyos'un atılan işçileri

Ak Parti ile MHP’nin Cumhur İttifakı adayı Dr. Ömer Selim Alan için MHP’lilerin destek vermeyeceği ve aleyhte çalışmalar yapacağı söylentilerine İl Başkanı Mustafa Öztürk açıklık getirdi.

İl Başkanı Öztürk “İttifaka zarar verecek her türlü durumun karşısındayız. Lider emreder biz de bunu uygularız. Liderimiz Devlet Bahçeli adayımızın Selim Alan olduğunu açıklamıştır. Aksi söylenmedikçe biz Selim Alan’ın Zonguldak Belediye Başkanı olması için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

MHP NEDEN SAHADA GÖRÜNMÜYOR?
Diğer ilçe ve beldelerde ittifak olmadığını hatırlatan Öztürk “İl Başkanı olarak sadece Zonguldak merkezde çalışma yapmam mümkün değil. Diğer 24 belediye için de kendi adaylarımız ile yola çıktık. Oradaki programlarda oluyorum. Merkezde olmamam 'Selim Alan için çalışmıyorlar sahada değiller' algısı yaratmasın. Parti tabanımız adayımız için çalışacak ve sandıkta gereken cevabı verecektir” dedi.

KİMSEYE KIRGINLIĞIMIZ YOK!
Seçim çalışmaları boyunca kırgınlık ve küskünlük olmadan çalışmalarına devam edeceklerini belirten Öztürk:
“İttifak olmaması ve bazı sözlerin tutulmaması çok konuşuluyor. Burada bizim kırgınlığımız, küskünlüğümüz ya da tepkimiz söz konusu değildir. MHP olarak Ülkü Ocakları olarak adaylarımızın her zaman yanında olacağız. Tüm meseleler bizim iç meselemizdir. Vatandaşlara bunu yalan yanlış aktarmasınlar. Kendi siyasi propaganda malzemesi yapmasınlar. Diyecek tek sözümüz budur” dedi.

Editör: U. G.