Zonguldak spor camiası yasta... Teknik adam vefat etti Zonguldak spor camiası yasta... Teknik adam vefat etti
Filistin'le Dayanışma Platformu, Madenci Anıtı'nda  açıklamalarda bulundu. Öğretmen Mustafa Bozacıoğlu, tarafından yapılan açıklamada, İsrail vahşetinin Gazze'deki işgalinin 6. ayında olduğunu hatırlatarak, "Bu vahşi İslam beldelerine saplanmış hançerin zulüm ve vahşeti neredeyse yüz yıldır sürüyor. Uluslararası sömürge şebekeleri de bu zulmün, soykırımın önünde, arkasında, yanında, içinde yer almaya devam ediyorlar. 'Demokrasi', 'İnsan hakları' gibi sahte söylemleriyle yeryüzünü iktisat etmeye devam ediyorlar. Ne hak tanıyorlar ne de hukuk!" dedi.
 Bölgede "Dahili ve harici bedhahlar" nitelemesini hak edecek şekilde hareket edildiğine dikkat çeken Bozacıoğlu, "Sözüm ona 'Bizden' görünerek iş, taşeronluk verilen yönetimler bu zulme, vahşete öyle veya böyle destek oluyor, göz yumuyor, ses çıkarmıyorlar. Çıkardıkları ses de karanlığa bağırmaktan öteye geçmiyor. Kardeşlerimiz can ve mallarıyla bu zulme, sömürüye karşı direniş, kıyam göstererek tarihe şahitlik ediyor, şehit oluyorlar." şeklinde konuştu.
Zalimlerden ve işbirlikçilerden olmadıklarını söyleyen Bozacıoğlu, şöyle konuştu:
"Oyunu bozacak, zalime anladığı dilden konuşacak, onlarla her türlü ilişkiyi kesecek adımlar bekliyoruz; idarecilerden. Limanlar, üsler, hava sahası bu zalimler için derhal kapatılmalı. Her türlü ticaret derhal kesilmeli. Televizyondaki reklam reklamlara son verilmeli. Tüm siyasi ilişkiler ve irtibatlar sonlandırılmalı. Zulme karşı duruş sergileyen ülke ve özellikle halklarla bir direniş, karşı koyuş hattı kurulmalıdır. Müslüman kardeşlerimiz san ve şerefle tarih yazıyorlar. Gazze davası bir turnusol gibi kimi yüzleri artırırken, kimi yüzleri de kararttı. Ey iktidar sahipleri, ey elinde yetki ve imkânı olanlar, tarih sizleri de yazacak ama nasıl yazacak? Bugünden bunun hakkını doğru verin, gereğini yapın, derhal!"
Editör: Bekir Ekici