Filistin Haberleri

filistin haberleri ve güncel filistin gelişmeleri, filistin ile ilgili tüm video, filistin fotoğrafları ve filistin haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Belçika'da uzun süredir müzikle uğraşan ve zaman zaman ilahi çalışmalarına da imza atan Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Türkali Köyü’nden olan...

GÜNDEM

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde şiir yarışmasında bin liralık ödül kazanan ortaokul öğrencisi Yusuf Yılmaz, kazandığı ödülü Gazze'ye bağışladı.

GÜNDEM

Filistin'le Dayanışma Platformu, Madenci Anıtı'nda açıklama yaparak; "Oyunu bozacak, zalime anladığı dilden konuşacak, onlarla her türlü ilişkiyi kesecek adımlar bekliyoruz"dedi.

GÜNDEM

Zonguldak'ta TTK Merkez Servisi çalışanları, Gazze'ye acil ambulans gönderme kampanyasına destek sağladı.

KDZ EREĞLİ

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Kdz.Ereğli Gümüşhaneliler Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

GÜNDEM

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, teröre tepki ve Gazze'ye destek için yürüyüş düzenlendi.

GÜNDEM

Zonguldak'ta sivil toplum kuruluşları tarafından Filistin'de yaşanan savaş ve Pençe-Kilit Harekatı'nda 9 askerin şehit düşmesiyle ilgili yürüyüş düzenlendi.   

Zonguldak

Filistin Halkıyla Dayanışma Platformu Zonguldak’ta İsrail'i protesto edecek

GÜNDEM

Zonguldak Barosu, Filistin’de yaşanan saldırıları protesto etmek amacıyla İstanbul’da yapılan eylemde hilafet ve şeriat çağrısı yapan kesime tepki göstererek yazılı...

GÜNDEM

Zonguldak'ta sağlık çalışanları ve öğrenciler Filistin’e destek için sessiz yürüyüş yaptı.

GÜNDEM

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde, dünya ve Türkiye'den pek çok sanatçı ve akademisyenin eserlerinden oluşan“ Özgür Filistin” adlı sergi düzenlendi.

GÜNDEM

Hamas Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı Ebu Merzuk, İsrail ile anlaşmaya varılan 4 günlük geçici ateşkesin yarın saat 10.00'da başlayacağını açıkladı.