Ters yöne girdi! Umurunda değilmiş gibi devam etti! Ters yöne girdi! Umurunda değilmiş gibi devam etti!

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ligde kalma savaşı veren temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Afyonspor’u 1-0 yenerek 4 hafta sonra galibiyetle tanışarak moral buldu. 
Ancak Kırmızı-lacivertli temsilcimizin maddi durumunu bir kenara çekersek, manevi konusuna ihtiyacı olduğu şu günlerde Zonguldak’ın önde gelenleri yine vurdum duymazlık yaparak takımı her hafta olduğu gibi bu hafta da hayati önem taşıyan Afyonspor maçında yalnız bıraktı.  
Zonguldak Kömürspor’un BAL’dan 3. Lig’e, 3. Lig’den 2. Lig’e çıktığı ve başarı gösterdiği dönemlerde Zonguldak’ın önde gelenleri protokol tribününü tıklım tıklım doldurur, hatta oturacak yer bulamazdılar. 
Şimdi ise Kırmızı-lacivertli temsilcimizin ligde kalma savaşı verdiği şu dönemde protokol bomboş ve Zonguldak’ın önde gelenlerinden bir tanesi bile artık protokolde yok. 
Demir ailesi dışında Vali, milletvekilleri, Belediye başkanları ve adaylar ve iş insanlarından bir tanesi  protokolde yer almıyor.  
Zonguldak Kömürspor bizim ‘kırmızı çizgimizdir’ diyenler adeta Kırmızı-lacivertli takımı zor gününde yalnız bıraktılar ve bırakmaya da devam ediyor.  
ÖZTÜRK: SİTEM ETTİ
Hayati önem taşıyan Afyonspor maçında protokolün boş olması nedeniyle Zonguldak’ın önde gelenlerin olmaması nedeniyle Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, sosyal medya hesabından sitem etti.  Öztürk yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda Zonguldak Kömürsporumuzun hayati bir maçı vardı. Bilin istedim. Şeref tribünü yine bomboştu. Sağ ve sol kapalıyı dolduran her maçımıza gelen yürekten Zonguldaklı olanlara selam olsun. Bu zor günlerde yanımızda olmayanlara da sitem olsun. Bu takım lider olsa o şeref tribününde oturacak yer olmazdı. Biz mücadelemize devam ediyoruz. Gölge etmeyin yeter. Anlayana!.”
PAPİLA VE EREN DESTEK OLDU
Zonguldaklı İş insanı Teoman Papila ve Eren Enerji Zonguldak Kömürspor’a destek oldu. Kırmızı-lacivertli temsilcimizin maddi konuda destek sağlayan Teoman Papila’nın 5 milyon, Eren Enerji’nin de 1 milyon destek verdiği öğrenildi. Papila ve Eren’in  desteği ile Zonguldak Kömürspor ikinci yarı da hem kamp yaptı hemde transfer yaptı.  Papila ve Eren’in  verdiği parayla Elmas ligde tutunmaya çalışıyor.

Editör: Bekir Ekici