Futbol Haberleri

futbol haberleri ve güncel futbol gelişmeleri, futbol ile ilgili tüm video, futbol fotoğrafları ve futbol haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Karabük’te düzenlenen U18 Türkiye Şampiyonası'nda Zonguldak Asmaspor ile Bartınspor arasında oynanan müsabakada futbolcular ve teknik heyet arasında tartışma çıktı.

GÜNDEM

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor sahasında konuk ettiği Eskişehir Yunus Emrespor’u  4-1 mağlup etti.

GÜNDEM

Üniversiteler Arası Salon Futbolu Bölgesel Lig Grup Müsabakaları Sona Erdi

GÜNDEM

Zonguldak Birinci Amatör Lig’den Deplasmanlı Süper Amatör Lige yükselecek 3 takımın belirleneceği, 4 takımlı play-off final müsabakalarının heyecanı kaldığı yerden...

GÜNDEM

4 takım Süper Amatör Lig'e yükselme adına final oynayacak.

GÜNDEM

Son olarak Başakşehir'de forma giyen ve futbol kariyerini noktalayan Zonguldak Devrekli Mesut Özil, desteklediği sürpriz takımı sosyal medya hesabından açıkladı.

SPOR

Alaplı ve Kdz.Ereğli’den onlarca takımının katılımıyla yıllardır devam eden geleneksel Aşağıdağ Köyü futbol turnuvası başlıyor.

GÜNDEM

Zonguldak’ta U15 Serbest Güreş İl Şampiyonası gerçekleştirildi. 

GÜNDEM

Bursaspor taraftarları, Zonguldak’a geliyor.  

SPOR

Hayati önem taşıyan Bursaspor maçı öncesinde Zonguldak Kömürspor yönetiminden taraftarlara duyuru..

GÜNDEM

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde 2. Amatör Küme Ereğli Grubu'nda bir karşılaşmada cezalı futbolcu oynatan kulüp hükmen mağlup sayıldı.

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) ile Hakem Akademisi iş birliğinde tüm ülke genelinde illerde görev alan hakem...