Çaycuma Belediyesi tarafından bu yıl 1’incisi düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası oynanan final maçıyla sona erdi.  

Karabük Gençlikspor penaltılarla İstanbul Zara Ekinlispor'u yendi! Karabük Gençlikspor penaltılarla İstanbul Zara Ekinlispor'u yendi!

Oldukça zevkli ve çekişmeli maçlara sahne olan müsabakalar sonunda Velioğlu İ.Ö Takımı ile Gençlik Spor Takımı finale yükseldi.  

Final maçının normal süresi 1-1 berabere biterken, şampiyonu ise  penaltı  atışları belirledi.    Penaltı atışlarında ise Velioğlu İ.Ö Takımı, Gençlik Spor Takımını 7-6 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu.  

18 takımın mücadele ettiği turnuvada, şampiyon Velioğlu İ.Ö Takımı olurken, 2’inci Gençlik Spor Takımı, 3’üncü Yukarı Taşçılı O.O. Takımı oldu. Turnuvada  Çaycuma Belediyesi Takımı Fair Play ödülü alırken, turnuvanın gol kralı ise Gençler Spor Takımı oyuncusu Fatih Akar oldu.  

Final maçını Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Çaycuma Gençlik Merkezi Müdürü Erkan Arslan, Belediye başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri ile çok sayıda futbolseverler izledi.   

Final maçının ardından yapılan törenle Şampiyon olan Velioğlu İ.Ö Takımı başta olmak üzere 2’inci Gençlik Spor Takımı ve 3’üncü Yukarı Taşçılı O.O. Takımı kupa ve madalyalarını aldılar.  Turnuvada  Çaycuma Belediyesi Takımı Fair Play ödülünü alırken, turnuvanın gol kralı ise Gençler Spor Takımı oyuncusu  Fatih Akar’da ödülünü aldı.  
   
Çaycuma Belediyesi Kurumlar Arası Futbol Turnuvası sorumlusu Suat Kerçin, bu yıl 1’incisi düzenlendikleri Kurumlar Arası Futbol Turnuvasını yapmalarında büyük emeği olan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya teşekkür ederken,  turnuvaya katılan tüm takımlara da teşekkür etti.   Kerçin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:”  Çaycuma Belediyesi 1. Kurumlar Arası Futbol Turnuvası final maçını penaltılar ile kazanan Velioğlu İ.Ö. Takımını ve turnuvada 2. Olan Gençlik Spor takımını kutluyorum. 
Turnuvayı düzenlememizde ve organizasyon içinde bizlere her konuda yardımcı olan Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı ya teşekkür ederim . 
Finale yakışır bir mücadele oldu. Turnuvaya katılan , renk katan takımlarımıza teşekkür ederiz . Benimle beraber bu organizasyonda emek veren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim . 
30 maçı yöneten Doğukan Kasapoğlu arkadaşıma ayrı teşekkür ederim. 
Adına yakışır bir turnuva oldu.”

Editör: Melisa Sapaz