Kömürspor yönetiminden milletvekillerine sitem! Şike var ama sustular! Kömürspor yönetiminden milletvekillerine sitem! Şike var ama sustular!

7. hafta maçında 18 Kasım Cumartesi günü Beycuma Cezaevispor 2–2 Ereğli Çiğdemlispor ve Kozlu İhsaniyespor 0–5 Kilimli Belediyespor maçları oynanmış ancak, 19 Kasım Pazar günü oynanması gereken Ereğli Akınspor-Mavi Şimşekspor, Devrek Belediyespor-Gökçebeyspor, Gelikspor-Çaycumaspor ve Çaycuma Gençlerbirliği-Ereğli Yenimahalle maçları ise şiddetli rüzgar ve yoğun yağış nedeniyle oynanmamıştı. 

Bu oynanmayan 4 karşılaşmadan biri 28 Kasım Salı günü oynanacakken, diğer 3 maç ise 29 Kasım Çarşamba günü oynanacak. 

Ayrıca Zonguldak İl Hakem Kurulu, Ereğli Akınspor-Mavi Şimşekspor arasındaki maçın hakemlerini açıklarken, diğer 3 karşılaşmanın hakemlerini ise ilerleyen saatlerde açıklaması bekleniyor. 

MÜSABAKAYI KARAKURT YÖNETECEK

28 Kasım Salı günü (yarın) saat 14.00’de Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda oynanacak olan Ereğli Akınspor-Mavi Şimşekspor arasındaki müsabakayı Mücahit Karakurt yönetecekken, yardımcılıklarını ise Melih Kaya, Furkan Topalahmetoğlu yapacak.

28 KASIM SALI (YARIN)

Saat 14.30 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı, Ereğli Akınspor-Mavi Şimşekspor (Mücahit Karakurt, Melih Kaya, Furkan Topalahmetoğlu)

29 KASIM ÇARŞAMBA

Saat 14.00 Gelik Stadı, Gelikspor-Çaycumaspor

Saat 14.00 Devrek İlçe Stadı, Devrek Belediyespor-Gökçebeyspor

Saat 14.00 Çaycuma İlçe Stadı, Çaycuma Gençlerbirliği-Yenimahallespor

Editör: Bekir Ekici