Zonguldak Belediye Meclisi’nin Kasım ayı olağan toplantısının ilk birleşimi, Belediye Başkanı Tahsin Erdem başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda belediyenin 2027 yılı bütçesi 5 milyar 400 milyon TL olarak belirlendi.
2 Kasım 2026 Pazartesi günü yapılan toplantıda, yoklama ve açılışın ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Toplam 7 gündem maddesinin ele alındığı birleşimde, 2027 yılı bütçe tasarısı ve performans programı da meclis gündemine geldi.
2027 YILI BÜTÇESİ 5,4 MİLYAR TL
Zonguldak Belediyesi’nin 2027 yılı bütçesi 5 milyar 400 milyon TL olarak öngörüldü. Belediyenin gelecek yıl gerçekleştireceği hizmet, yatırım ve faaliyetlerin mali çerçevesini oluşturacak bütçe tasarısı ile performans programı, detaylı şekilde incelenmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.
6 MADDE KOMİSYONLARA SEVK EDİLDİ
Meclis toplantısında gündemde bulunan 6 madde ilgili ihtisas komisyonlarına sevk edildi.
Bir sonraki Belediye Meclisi toplantısının ise 18 Kasım 2026 Çarşamba günü saat 10.00’da yapılmasına karar verildi.





