TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Zonguldak’ta basın açıklaması yapacak
TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Zonguldak’ta basın açıklaması yapacak
İçeriği Görüntüle

Kilimli Belediye başkanı Kamil Altun, Adalaet ve Kalkınma Partisi Kilimli İlçe Başkanı Mustafa Karakoca ve Türk Kızılay Kilimli Temsilcisi Nail Çevik İnşası devem eden aşevini ziyaret etti.

Kilimli Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi mevkinde inşaatı devam eden Türk Kızılay Zonguldak Aşevi’ni ziyaret ederek alanda incelemelerde bulundu. İncelemelerde bulunan Altun; Karakoca ve Çevik, projenin mevcut durumu ve işleyişi hakkında bilgi aldı.

Altun, Aşevinin hizmete girmesi ve vatandaşlara katkı sağlayabilmesi için ellerinden geleni yapabileceklerini ifade etti.

Kilimli Belediye Başkanı Altun’un sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin yaptığı paylaşım şu şekilde: “AK Parti Kilimli İlçe Başkanımız Mustafa KARAKOCA ve Türk Kızılay Kilimli Temsilcimiz Nail ÇEVİK ile birlikte, ilçemiz Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi mevkiinde yapımı devam eden Türk Kızılayı Zonguldak Aşevi’ni ziyaret ederek alanda incelemelerde bulunduk. Çalışmaların mevcut durumu ve projenin işleyişi hakkında yetkililerden bilgi aldık.

İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşacak, dayanışma ve yardımlaşma ruhunu güçlendirecek bu önemli hizmetin bölgemiz için büyük bir değer taşıdığına inanıyorum. Aşevi projesinin en kısa sürede tamamlanarak hizmete girmesi ve vatandaşlarımıza katkı sunması için biz de üzerimize düşen her türlü desteği vermeye, elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz.

Bu anlamlı hizmetin hayata geçirilmesinde emeği ve katkısı bulunan herkese teşekkür ediyor, projenin ilçemize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum.”