Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre bugün Türkiye’nin, kuzeybatı kesimleri başlayarak Karadeniz üzerinden gelen soğuk havanın etkisine girdi.Hava sıcaklığının yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinde 6-12 derece azalarak mevsim normallerinin altına inmesiyle birlikte karla karışık yağmur başladı. 

apılan en son değerlendirmelere göre; Marmara’nın doğusu, İç Anadolu, Karadeniz, ile Tekirdağ, Balıkesir, Kütahya, Afyonkarahisar, Ardahan ve Erzincan çevreleri, Çanakkale ve Kırklareli’nin doğusunun aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Bolu Dağı’na kısa süreli kar yağışı ve çevresinde sulu kar yağışı bekleniyor.

Karadeniz için kuvvetli yağış uyarısı

Yağışların Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Kastamonu’nun kıyıları ve Sinop çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması beklendiğinden ulaşımda aksamalar, sel, su baskını gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması yönünde uyarı yapıldı.

Zonguldak / Alaplı Gümeli beldesi

Alaplı Gümeli beldesi yoğun kar yağışı

Alaplı Gümeli beldesi yoğun kar yağışı2