Geçtiğimiz Aralık ayının başlarında gece saatlerinde Zonguldak-Ankara karayolunda heyelan meydana geldi. Meydana gelen heyelanda Zonguldak Ankara istikameti trafiğe kapanırken trafik ters şeritten kontrollü olarak sağlandı. Temizlik çalışmalarının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

Ardından 21 Ocak’ta büyük bir heyelan daha meydana geldi. Dev kayaların düştüğü yolda bir otomobil sürücüsü saliseler ile kurtuldu.

Z HABER olarak karayolları ekiplerine defalarca çağrıda bulunmamıza rağmen tedbir alınmaması birçok vatandaşın tepkisini çekti. 

EREN ve ÇATES Zonguldaklıdan kömür alımını durdurdu! Maden ocakları işçileri gönderdi! EREN ve ÇATES Zonguldaklıdan kömür alımını durdurdu! Maden ocakları işçileri gönderdi!

Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu sosyal medya hesabı üzerinden “U-YA-RI-YO-RUUUZZ !!!” notu ile bölgedeki son durumu paylaştı.

Olası bir kaza için tedbir alınması gerektiğini belirten Çiloğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi

“Zonguldak Ankara yolu üzerinde ikinci benzinliği geçince yol üzerinde taş duvarın üst tarafında bulunan bir kaya parçası tehlike arz etmektedir.

Bu yolu yıllardır bilirim. Büyük yağmurlarda o dağın toprağı yola kayar, yol tehlikeli bir boyuta ulaşır. Devletimizin ilgili kurumları çalışmalarını yapar yolu trafiğe açar. Lakin hiç bir zaman kesin çözüme ulaşılmaz. Bu döngü bu şekilde devam eder.

Fotoğraflarını çekip paylaştığım kaya parçasının altında bulunan yoldan her gün yüzlerce araç Ankara'ya Karabük'e Bartın'a ve Çaycuma'ya gidiyor. Allah muhafaza düşünmek bile istemiyorum o kaya o yola düşer ise neler olabilir”

Z HABER uyardı Karayolları dinlemedi! Heyelan bölgesinde son durum Z HABER uyardı Karayolları dinlemedi! Heyelan bölgesinde son durum

Karayolları tınlamıyor Z HABER uyarıyor! Karayolları tınlamıyor Z HABER uyarıyor!

Zonguldak – Ankara yolunda tehlike! Karayolları uyuyor! Zonguldak – Ankara yolunda tehlike! Karayolları uyuyor!

Zonguldakta Karayolları'nın ihmali can alıyordu! Zonguldakta Karayolları'nın ihmali can alıyordu!

Editör: U. G.