Türkiye’nin yeni gözlük markası Merrs, yeni mağaza zincirleri, göz sağlığını önceleyen kalitesi ve her zevke hitap eden modelleri ile şıklığınıza değer katıyor. İstanbul Mall Of AVM ve Marmara Forum başta olmak üzere Türkiye’nin farklı noktalarına farkındalığı getiren Merrs’in şube sayısını arttırması bekleniyor.

HAYATA BU GÖZLERDEN BAK

Ünlü gözlük markası ve mağaza zinciri Merrs yeni sezon gözlük modellerinin tanıtım çekimleri için turizm merkezi Amasra’yı tercih etti. Merrs’in sunduğu keyif ve estetik ile Amasra’nın tarihi ve mistik havası; “Dünyaya bu gözlerle bak” sloganıyla harmanlandı. Amasra’ya gelen bir turistin caddelerde keyifle dolaştığını gösteren çekimlerin ilçenin tanıtımına da önemli katkı sunması bekleniyor.

YENİ MODELLER GELİYOR

Amasra sakinlerinin de ilgi gösterdiği çekimlerde ilginç ve keyifli anlar yaşandı. Z Prodüksiyon tarafından yapılan tanıtım çekiminin yönetmenliğini Kıvanç İnanç Üçüncü yaparken, Amasra’nın tarihi ve doğal güzelliğine modelliği ile eşlik eden isim ise Şeyma Kaya oldu.

Mall of istanbul mağazamız hizmetinizde… | merrs optik

KALİTE VE MUTLAK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Merrs’in yeni modellerinin tasarımlarına Avrupa’da devam eden firmanın müşteri memnuniyeti konusunda ise hassasiyeti dikkat çekiyor. Rekabetçi bir çizgi ve iddialı modeller ile her yaştan kullanıcıya cevap verebilecek adımlar atan Merrs’in yeni tanıtım çekimlerinin nerede olacağı merak ediliyor.

Fotoğraf açıklaması yok.

Aysu Bankoğlu istismarın iç yüzünü açıkladı: 500 liraya pazarlık!
Aysu Bankoğlu istismarın iç yüzünü açıkladı: 500 liraya pazarlık!
İçeriği Görüntüle