Kilimli Kaymakamlığını ziyaret eden Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, İlçe Kaymakamı Necdet Özdemir, Belediye Başkanı Kamil Altun ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Vali Hacıbektaşoğlu ziyarette ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.


Ardından Vali Hacıbektaşoğlu Kilimli ilçesindeki ziyaretinde muhtarlarla düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Muhtarların dile getirdikleri sorun, ihtiyaç ve talepleri dinleyen Vali Hacıbektaşoğlu "Muhtarlarımız görev yaptıkları köy ve mahallelerimizde gözlemledikleri sorun ve ihtiyaçları ilgili kurumlara aktararak önemli bir kamu görevini yerine getiriyorlar" dedi ve kendilerine teşekkür ederek görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diledi.


Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ile bir araya geldi. İlçede yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi alan Vali Hacıbektaşoğlu  Kilimli’de yapımı devam eden tünellerde de incelemelerde bulundu.

Ziyaretleri kapsamında ilçe esnafını da ziyaret eden Hacıbektaşoğlu karşılaştığı vatandaşların hal ve hatırlarını sordu. İlçe esnafına hayırlı bol kazançlar diledi

İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu

Editör: Sadettin Yıldızhan