Kandilli Haberleri

kandilli haberleri ve güncel kandilli gelişmeleri, kandilli ile ilgili tüm video, kandilli fotoğrafları ve kandilli haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Meteoroloji ve AFAD’ın uyarılarının ardından Zonguldak’ta kar yağışı etkili oluyor. Zonguldak Ereğli yolu üzerinde Kandilli yol ayrımında karayolları ekipleri hazırda...

GÜNDEM

Ereğli Zonguldak yolu üzerinde kayganlaşan yolda kaza meydana geldi. Bir araç yoldan çıktı.

GÜNDEM

Zonguldak Ereğli Kandilli Belediyesi kurum dışı personel alım ilanı İş-Kur web sitesi üzerinden yayınlandı.

GÜNDEM

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü, Zonguldak’ta kamulaştırma yapacak. Duyuru TTK’nın resmi web sitesi üzerinden yayınlandı.

KDZ EREĞLİ

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Ereğli'nin Kandilli beldesi için yapılan doğalgaz çalışmalarını yakından takip etti.

Zonguldak

Müfettişler göçüğün olduğu TTK Armutçuk müssesinde incelemede bulundu.

KDZ EREĞLİ

Kandilli Belediyesi 3 dönümlük alana yapacağı sosyal alanlar halkın kullanımına sunulacak.

Zonguldak

Zonguldak’ın Kdz. Ereğli İlçesine bağlı Kandilli beldesinde yıllardır mezbelelik hale gelen spor salonunun yıkılarak yerine yenisinin yapılacağı açıklandı.

KDZ EREĞLİ

Zonguldak'ın Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Kandilli Beldesi'nin turizme kazandırılması için çalışmalar başlatılıyor.

GÜNDEM

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Kandilli beldesinde yıllar önce taşkömürü üretimi sırasında çalışanlara verilen evlerin satışı gündeme geldi.

KDZ EREĞLİ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Kandilli beldesinde doğal gaz ilk hattı döşeme töreni gerçekleştirildi. Hattın 2024 yılında tüm hanelere ulaşması planlanıyor.

GÜNDEM

Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Karadeniz Ereğli'nin ekonomisi ve nüfusu ile il olmayı hak ettiğini ve Kandilli’nin de ilçe olacağını...