Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt Bakan Aşkın Bak ile görüşerek spor salonunun yapımına başlanacağını duyurdu.

Federasyon uyuma! Ankaraspor Nazilli maçına bak! Federasyon uyuma! Ankaraspor Nazilli maçına bak!

Saffet Bozkurt açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Geçtiğimiz haftalarda Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak ile bizzat görüştüğümüz ve dosyasını teslim ettiğimiz yıllardır bir çile haline gelen Kandilli spor salonu  ile ilgili Spor Toto Teşkilat başkanlığı ve Zonguldak İl Gençlik spor müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile yakın zamanda yapım çalışmalarına başlanacaktır.

Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak'a ve Spor Toto Genel Müdürü Sayın Dr. Mehmet Ata Öztürk’e teşekkür ediyorum. Kandilli Beldemize hayırlı uğurlu olsun inşallah.”

CHP'li belediye başkanı Ak Partili vekile teşekkür etti

CHP’li Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın da sosyal medya hesabından Ak Parti Zonguldak Milletvekili Av. Saffet Bozkurt’a teşekkür etti.

Başkan Aydın da açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Kandilli Beldesi Merkezinde bulunan ve hasarlı olmasından dolayı kullanılmayan spor salonunun yıkılıp yeniden yapılması kararı alındığını büyük bir mutlulukla öğrendik. Beldemize yeni bir spor salonu yapılıp gençlerimizin spor ve diğer etkinlikler yapabilmelerini sağlayan Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Av. Saffet Bozkurt'a Kandilli halkı adına çok teşekkür ediyorum. Kandilli'mize hayırlı olsun.”

Editör: U. G.