Emekli Haberleri

emekli haberleri ve güncel emekli gelişmeleri, emekli ile ilgili tüm video, emekli fotoğrafları ve emekli haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Emekli promosyon kampanyaları bankalar tarafından güncellenerek tek tek duyurulmaya devam ediyor.

GÜNDEM

Yılda 2 kez ödenen emekli bayram ikramiyesi 3 bin TL'ye çıkartıldı. Hesaplara yatacak tarihler ise belli oldu.

ULUSAL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 Emekliler Yılı kapsamında Bakanlığa ait trenlerde emeklilerin yüzde 10 indirimli seyahat edeceğini açıkladı.

ULUSAL

Emeklilerin banka promosyon tutarlarında artışa gidildi. Kamu bankaları 8 bin ile 12 bin lira arasında değişen tutarlarda promosyon ödeyecek.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu, kamu bankaları tarafından emeklilere verilecek promosyona ilişkin yapılan başvurular rekor seviyeye ulaştı.

ULUSAL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilerin bayram ikramiyelerinin 2 Nisan ile 5 Nisan tarihleri arasında yatırılacağını ifade etti.

ULUSAL

Emekli maaşı banka promosyon başvurularının nasıl yapılacağı, emekliler tarafından sorgulanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklama göre, Ziraat Bankası, Halkbank...

ULUSAL

Emeklilere yönelik kamu bankalarında aylığa göre 8 bin TL ile 12 bin TL arasına çıkacak promosyonda başvurular ne zaman alınmaya...

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimlere 1 hafta kala milyonlarca emekli için seyyanen zam açıklaması yapıp yapmayacağı gündem oldu.

EKONOMİ

Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile emeklilerin 2 bin TL olan bayram ikramiyeleri 3 bin TL oldu.

ULUSAL

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, emeklilerin maaşlarına yönelik yeni bir düzenlemenin olup olmayacağına ilişkin açıklama yaptı. Akbaşoğlu; “Haziran...

EKONOMİ

Emeklilerin bayram ikramiyesini 3 bin liraya çıkaran maddenin yer aldığı 8. Yargı Paketi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.