Çaycumalılar buluşuyor Haberleri

çaycumalılar buluşuyor haberleri ve güncel çaycumalılar buluşuyor gelişmeleri, çaycumalılar buluşuyor ile ilgili tüm video, çaycumalılar buluşuyor fotoğrafları ve çaycumalılar buluşuyor haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


ÇAYCUMA

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, 7.Çaycumalılar Buluşuyor etkinliğinde emeği geçenlere teşekkür ederek; “Güzel Çaycumamız için el ele vermeyi sürdürelim. Yeni...

GÜNDEM

7. Çaycumalılar Buluşuyor etkinliklerinde Çaycumalılarla bir araya gelmesi planlanan Celal Şengör’ün programı iptal edildi.

ÇAYCUMA

Çaycuma Belediyesi’nin düzenlediği “Çaycumalılar Buluşuyor” etkinliği geniş bir protokol topluluğunun katıldığı etkinliklerle başladı.

ÇAYCUMA

Çaycumalılar Buluşuyor'da ilk gün birçok etkinliklere sahne oldu. Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, etkinliğe...

GÜNDEM

Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, tüm Zonguldak halkını Çaycuma Buluşmasına davet etti.

ÇAYCUMA

Çaycuma Belediyesi 3-5 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacak olan “Çaycumalılar Buluşuyor” etkinliğinin programını açıkladı.

ÇAYCUMA

Çaycumalılar Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu her yıl düzenledikleri ve geleneksel hale gelen ‘Çaycumalılar Buluşuyor’ etkinliğinin 7.sinin yapılacağını duyurdu.