Çaycuma’da tarihi eser operasyonu! 10 gözaltı! Çaycuma’da tarihi eser operasyonu! 10 gözaltı!
Çaycuma Belediyesi’nin düzenlediği 7.Çaycumalılar Buluşuyor etkinliğine vatandaşlar yoğun katılım gösterdi. Etkinliklerde çeşitli gösteriler, konserler, sergi açılışı ve kortej yürüyüşleri yapıldı. Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, sosyal medya hesabından 7.Çaycumalılar Buluşuyor etkinliğinde emeği geçenlere teşekkür etti. Kantarcı; “Çaycuma dışında yaşayan, isimlerini tek tek sayamayacak kadar çok Çaycumalı ve Çaycuma dostu ile bir arada olduk, hasret giderdik.  Coştuk, güldük, oynadık, yürüdük, koştuk, gezdik, bisiklete bindik” dedi.
Kantarcı’nın konuyla ilgili sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım şu şekilde:
“7.Çaycumalılar Buluşuyor” başarı ile gerçekleşti!!!!
2014’ten bu yana,  her yıl Mayıs ayı başında,
baharın en koyu zamanında yapılan “Çaycumalılar Buluşuyor” etkinlikleri, 3-4-5 Mayıs tarihlerinde  yoğun katılımla ve özenle hazırlanmış programlarla festival havasında gerçekleşti.
Özellikle Çaycuma dışında yaşayan, isimlerini tek tek sayamayacak kadar çok Çaycumalı ve Çaycuma dostu ile bir arada olduk, hasret giderdik.
Coştuk, güldük, oynadık, yürüdük, koştuk, gezdik, bisiklete bindik, hüzünlendik, duygulandık, hatırladık, öğrendik…
Birbirimizi tanıdık…
Birbirimizle kucaklaştık…
Yeni dostlukların temelini attık…
Geleceğe dair umutlarımızı tazeledik…
Katılanlara, katılmayanlara, bizi uzaktan ve yakından takip edenlere, katılmak isteyip de çeşitli nedenlerle katılamayanlara, taaa uzaklardan gelenlere, herkese binlerce teşekkürler…
Başta Belediyemiz mensupları olmak üzere, etkinliklere emeği geçen kişi ve kuruluşlara, görevlilere Çaycuma Belediyemiz ve kendi adıma sonsuz minnet ve şükran duygularımı sunarım.
Çaycuma bizim evimiz!
Çaycuma bizim gözbebeğimiz!
Güzel Çaycumamız için el ele vermeyi sürdürelim.
Yeni etkinliklerde çok daha büyük katılımla ve daha büyük coşku ile buluşalım.
En derin selam saygı ve sevgilerimle… “
Editör: Şeyma Kaya