Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bulunan Seka Caddesi üzerindeki bir balık restoranında çıkan yangın kısa süreli paniğe neden oldu.
Edinilen bilgilere göre, A.K.'ye ait balık restoranının mutfak bölümünde bulunan buzdolabı, henüz belirlenemeyen bir nedenle alev aldı. Mutfaktan yükselen dumanı fark eden iş yeri sahibi, durumu vakit kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirerek yardım istedi.
İhbar üzerine olay yerine Çaycuma Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ile polis sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan itfaiye ekipleri, yangına hızlı şekilde müdahale ederek alevlerin restoranın diğer bölümlerine sıçramasını önledi. Ekiplerin çalışması sonucu yangın kısa sürede kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü.
Yangında can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, mutfakta bulunan buzdolabı ile bazı ekipmanlarda maddi hasar meydana geldi.
Polis ve itfaiye ekipleri olay yerinde inceleme başlatırken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. Zamanında yapılan müdahale sayesinde olası büyük bir yangının önüne geçildi.





