Almanya Haberleri

almanya haberleri ve güncel almanya gelişmeleri, almanya ile ilgili tüm video, almanya fotoğrafları ve almanya haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


Zonguldak

Zonguldak tarih sayfası editörü Hayati Yılmaz, “İki Kömür Şehri Arasında Fark” adlı yazı kaleme aldı.

Diğer

Zonguldaklı araştırmacı yazar Hayati Yılmaz Zonguldaklıların çok bulunduğu Gelsenkirchen şehrinde yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgiler paylaştı.

Zonguldak

Essen Büyükşehir Belediyesi’nin yararlanıcısı olduğu ve Almanya Federal Ekonomik işbirliği ve Kalkınma Bakanlığı aracılığıyla sağlanan fon kapsamında ikili ekonomik işbirliğinin...

GÜNDEM

Çaycuma’nın kardeş kenti Lennestadt’ın önceki dönem Belediye Başkanı Stefan Hundt, 10 kişilik bir heyetle Çaycuma’ya geldi. 

GÜNDEM

Zonguldak Tarih Editörü Hayati Yılmaz Almanya’dan Zonguldak’a neden dönmediğini açıkladı. Yılmaz düğününde bomba ihbarı yapıldığı olayı anlattı.

GÜNDEM

2024 yılında yurt dışında çalışma hayali bulunanlar Almanya'da işçi alımı yapan ve en çok aranan sektörleri merak ediyor.

GÜNDEM

Avrupa Zonguldaklılar Derneği 2024 yılının ilk toplantısını yaptı. Yapılan toplantıda 2023 yılı faaliyetleri değerlendirildi.

GÜNDEM

Devrek Sebahat-Cemil Ulupınar Fen Lisesi heyeti protokol için gittikleri Almanya'da ilk olarak Avrupa Zonguldaklılar Derneği'ni ziyaret etti.

GÜNDEM

Almanya’da dün bir klinikten Esma ve Barış Kocaman çiftinin 1 aylık bebeğini kaçıran 18 yaşındaki Bulgar olduğu açıklanan genç kız,...

SPOR

A Milli Futbol Takımımız, hazırlık maçında deplasmanda karşılaştığı Almanya'yı 3-2 mağlup etti. Galibiyet sonrası Almanya’da yaşayan çok sayıda Türk sokaklara...

GÜNDEM

Uzun zamandır Almanya'da yaşayan Zonguldak Devrek nüfusuna kayıtlı Necibe ve Cevdet Bekmezci ailesinin kızı Aylin Bekmezci vefat etti.

ÇAYCUMA

Çaycuma Kalafatlı Köyünden Almanya’da yaşayan Murat Kahraman 48 yaşında hayatını kaybetti.