Açılışa Ereğli Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi ve Ak Parti Meclis Üyeleri katıldı.

Kdz. Ereğli Belediyesi ile Almanya Düren Belediyesi arasındaki Kardeş Kent Protokolü kapsamında Kdz. Ereğli Belediye Meclisinin Aralık ayında aldığı karar gereği sahildeki caddeye Düren caddesi ismi verildi. Düren Belediyesi de aldığı bir kararla Kdz. Ereğli’nin ismini meydana verdi.

15 yaş altındakiler hesap açamayacak! 15 yaş altındakiler hesap açamayacak!

Kdz. Ereğli Meydanı’nın açılışına Kdz. Ereğli Belediyesi CHP Grubu Meclis Üyeleri Gönül Çelik, Yaşare Aydın, Cengiz Güneş ve Gökhan Günay ile AK Parti Grubu Meclis Üyeleri Zafer Hüseyin Durmaz ve Ayhan Erol, Belediye Dış İlişkiler Sorumlusu Cansu Yılmaz katıldılar. Açılışta ayrıca Almanya’da yaşayan Ereğlili vatandaşlar ile Bosna Hersek Gradiška Belediye Başkanı Zoran Adžić ve heyeti de yer aldı.

Düren Belediye Başkanı Frank Peter Ullrich, meydanın iki kardeş kent arasında bir köprü olacağını belirterek Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a selamlarını gönderdi. Belediye Meclis Üyesi Gökhan Günay da emeği geçenlere teşekkür etti.

Düren’de devam eden festival nedeniyle Kdz. Ereğli standı açan Belediye Meclis Üyeleri tanıtım faaliyetlerini sürdürürken, delegasyon toplantısında Düren Belediye Başkanı Frank Peter Ullrich ve Düren Belediyesi önceki dönem Belediye Başkanı Paul Laru’yla bir araya gelerek Başkan Posbıyık’ın hediyelerini takdim ettiler.

Editör: Bekir Ekici