AŞKA İNANCINIZI ARTIRACAK 40 ŞEY

Tükenmiş Sevginin 10 Belirtisi Tükenmiş Sevginin 10 Belirtisi

Yüzünüzü güldüren romantik anlar…

  1. Yaşlı çiftleri el ele izlemek.
  2. Genç babaları çocuklarıyla izlerken erkek arkadaşınızı da bir gün öyle olacağını düşünmek.
  3.  Aşkta şanssız olan arkadaşınızın nişanını öğrenmeniz.
  4. Umulmadık anda bir buket çiçek almanız.
  5.  Düğününüzde duymak istediğiniz şarkıyı radyoda dinlemeniz.
  6. En sevdiğiniz dostunuzu aşkta mutlu görmeniz.
  7. Acil durumlarda erkek arkadaşınızı arayabileceğinizi bilmek.
  8. Sevgilinizin dostlarıyla plan ederken bizli cümleler söylediğini duymak.
  9. TV programlarını beraber seyretmek.

İşler zorlaştığında…

  1.  25 yaşında ki Canan; arkadaşımızın düğününe yurtdışına gitmiştik. Düğün sonrası taksici hiç bilmediğimiz yerde bizi bıraktı. Şakır şakır yağıyordu yağmur. O beni ben onu suçlayarak kötü kavga ettik. Her şeye rağmen ceketini üşümemem için çıkartıp verdi.
  2.  28 yaşında ki Lamia; Mert’le devamlı kavga halindeydik. Bana eğer böyle kavga edersek yaşantım stresli olacak. Gene de seni seviyorum ve seninle beraber olmak için bu yaşamı tercih ediyorum dedi. Gözlerim açıldı o günden sonra ve dert ettiğim konulara daha ılımlı olmaya başladım.
  3. 26 yaşında ki Selin; Bir gece büyük bir kavga ettik. Eve geldiğimizde başka odada uyudum ve bir ara uyandım. O ara beni yanına almaya geldi. Birlikte yatarak sarılıp uyuduk.
  4. 22 yaşında ki Alin; sevgilimle eve taşındığımızda hep kavga yapıyorduk. Yine bir kavgadan sonra annemi arayıp anlattım. Annem ilişkiyi iyi eden sır, kavga sırasında saygıyı elden bırakmamaktır dedi. Unutmadım bende. Artık tartışıyoruz fakat ağlamıyorum.

Kötü bir gün geçirdiğinizde…

  1.  27 yaşında ki Banu; Ofiste geç saatlere kadar çalıştım. Eve vardığımda nişanlım yemek hazırlamış ve Sex&The City DVD si almıştı. Yalnızca rahatlayacaktım.
  2. 27 yaşında ki Meral; Spordayken bacağımdan sakatlanmıştım. O akşam sevgilimin dostlarıyla dışarı gidecektik. Ama plandan vazgeçti. Yemeği dışardan söyledi, ben uzandım ve o bacağıma buzla masaj yaptı.
  3. Yediğimden midem bozuldu. Kendimi kötü hissettiğimden taksiye binemedim. Sevgilim yoğun saatinde işini bırakıp beni alarak eve götürdü.
  4.  25 yaşında ki Seda; Sevgilimin evine taşınınca koşu bandını satmıştım. Çünkü ev büyük değildi. Üzüldüm, sebep olarak da evde televizyon izleyerek koşmaktan hoşlanıyordum. Taşındığımız gün bana spor ayakkabısı ile spora üyelik hediye etti. İçinde de sevdiğini ve herkes gibi bunları sporda kullanabileceğimi yazmıştı.
  5.  23 yaşında ki Banu; Sevgilimle tatil planı hazırlıyorduk. Ayarlamalar bitmişti. Ancak büyükannem ölmüştü. Onu sevdiğimden üzülmüştüm.  Aşkımın üzülebileceği geldi aklıma. Rezervasyon yapılmıştı. Aradım ve üzülme dedi. Bir zaman sonra başka tatil planı hazırladığını söylediğinde çok sevindim.
  6. 25 yaşında ki Sema; Sevmediğim bir yerde çalışıyordum ve bunu sevgilime yansıtıyordum. En son Umut şöyle dedi; ya iş ya ben. Elbette ki sevgilimi seçtim. Çalışabileceğim iş listesini sıraladı ve gece onları konuştuk.

Aranızdaki bağı kuvvetlendirecek filmler

  1. Moulin Rouge!
  2. Not Defteri
  3. Rüzgar Gibi Geçti
  4. Aşk ve Gurur
  5. Özel Bir Kadın
  6. Kefaret

Ünlülerden İtiraflar

  1.  Seal, Heidi Klum’u söylüyor; karım evdeki aynalara not bırakır. Ben de ona bırakırım. Bavulumuza sonradan göreceğim şeyler koyar. Romantikleşmelisiniz.
  2.  Portia de Rossi, Ellen De Generes’i söylüyor; onu ilk gördüğümde titremiştim. İnanılmazdı. Onu hiç aklımdan gideremedim. O gün konuştuk ve asla susmadık.
  3.  Christina Aguilera, Jordan Bratman’ı söylüyor; beni mutlu ettikçe gözlerim doluyor. Onunla takımız. Onunla güçleniyoruz, mutluyuz ve her geçen gün daha iyiyiz.
  4.  Will Smith, Jada Pinkett Smith’i söylüyor; onunla ilk tanışmada ilişkimiz yğürümez sanmıştım. Çok engelimiz var sanmıştım. Boşanmak çözüm değildir. Boşanmayı düşünürseniz her an aranıza girer.
  5.  Kylie Minogue, kanserken eski sevgilisiyle (Oliver Martinez) arasındaki özel bağı söylüyor; bazen ağlayarak banyoda yatardım. O zamanlar bana beş dakika süresince ağlayabilirsin derdi. Fakat sonra bisikletimle Paris’te gezeceğiz derdi. Biraz ağlar sonra gezinti fena olmaz derdim.
  6. Obama Başkan seçildikten sonra şöyle dedi; Michelle 16 yıl destek olmasaydı ben burada bulanamazdım. “O kişi, ailemin direği, hayatımın aşkı ve bu ulusun yeni 'First Lady'si Michelle Obama'dır."

Büyük etkisi olan küçük Jestler

  1. 29 yaşındaki Erdinç söylüyor; Master’a başladığımda hafta sonları ders çalışırdım. Cumartesileri sevgilimde kahvaltıdaydık. Şu anda çalışıyorum o ise arkadaşlarıyla fakat bana kesinlikle kahvaltı hazırlıyor. Düşünceli olması güzel!
  2. 27 yaşında ki Gökhan söylüyor; arabada adres konusunda hep tartışırdık. Bana GPS hediye edince sorun bitti.
  3. 25 yaşında ki Taner söylüyor; öğrenciyim ve zor geçiniyorum. Sevgilimin doğum gününde özel hediye almak istiyordum. Ona sürpriz bir piknik yaptık. Onunla yürüyüşe çıktık. Piknik sofrasını görünce çok mutlu oldu.
  4.  29 yaşında ki Gizem söylüyor; gelinlik için çok mağaza gezmeme rağmen istediğimi bulamadım. En sonunda istediğim gibi uygun fiyatlı güzel bir gelinlik beğendim. Nişanlıma çok pahalı olduğunu söyledim. O da biraz sessiz kalarak tamam al dedi. Beğendiğim gelinliği giymeme mani durmadığı için mutlu olmuştum.
  5. Mesut söylüyor; iş için sevgilim yurtdışına gittiğinde buzdolabı üzerine yemek yapımlarını yapıştırdı ve ben o zaman beni çok sevdiğini anladım ve ona tekrar aşık oldum.

Erkeklerin sevdiği detaylar…

  1. 27 yaşında ki Ozan söylüyor; Sevgilimin dostlarımla, iş arkadaşlarımla ve ailemle arası iyidir. Bunlar için çabalamasını seviyorum.
  2.  29 yaşında ki Kıvanç Söylüyor; nişanlım dağınıktır bense düzenliyimdir. Bu sebeple kavga ederdik fakat Özge farklılaştı. Bana özel düzenli oldu, ben de rahatladım. Düzenli olmasını seviyorum.
  3.  26 yaşında ki Cem söylüyor; sevgilim karmakarışık şeyler yemeyi seviyor. Benim tişörtümle evde dolaşıyor. Alarmı kurarak erken kalkıp beni uyandırarak bana sarılmayı seviyor. Bu tuhaf halleri için ondan çok hoşlanıyorum.

Editör: TE Bilişim