Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Züleyha Aldoğan atandı ancak resmi açıklama henüz yapılmadı. 
Züleyha Aldoğan yaklaşık 20 senedir Marmaris’te İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmaktaydı.  Henüz resmi olmayan açıklamalara göre Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı.  Ayrıca Züleyha Aldoğan’ın daha önce de Zonguldak’a tayininin çıktığı ancak bu tayini iptal ettirdiği ve Marmaris’te kalmaya devam ettiği kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı.
ALDOĞAN’IN İSMİ MİLLİ EĞİTİM CAMİASINDA POPÜLER!
Kendisinin hem 1980 darbesinin komutanı Kenan Evren ile vals yaparken fotoğrafının olması hem de çocuklara tecavüz iddialarıyla çalkalanan Ensar Vakfı’nın Marmaris’te mütevelli heyetinde olması büyük tartışmalar yaratmıştı. 
Ayrıca 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra Marmaris’teki okullarda, teneffüs zilleri yerine 15 Temmuz Marşı çaldırmasına ilişkin emirleri dikkat çekmişti. 
Edinilen bilgilere göre Aldoğan hakkında 2010 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde dönemin Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu’ya CHP Grup Başkanlığı tarafından muhalif olduğu düşünülen Milli Eğitim personellerine yanlı ve düşmanca davranışlar sergilediği için soru önergesi verildi.

Editör: TE Bilişim