Kızılay'da stoklar azaldı! Rektörden kan bağışı çağrısı! Kızılay'da stoklar azaldı! Rektörden kan bağışı çağrısı!
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, 3294 Sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Teşvik Kanunun 7. Maddesi gereğince Vakıf Mütevelli Heyetinde aktif görev alacak Merkez mahalle ve köy muhtarlarından üye seçimi amacıyla yapılan toplantının açılış konuşmasını yaptı.
Vali Hacıbektaşoğlu; "Öncellikle 31 Mart Yerel Seçimlerinde milletimize hizmet etmek üzere, milletimiz tarafından seçilen muhtarlarımızı tebrik ediyorum.  Sizler milletimizin teveccüh ederek seçtiği temsilciler olarak vatandaşlarımızın ihtiyaç, talep ve beklentilerini bizlere iletmek gibi önemli bir görev icra ediyorsunuz, vatandaşlarımız ile devlet arasındaki köprüsünüz. Bir çocuk, bir yaşlı, bir yolcu, bir vatandaşımız yatağına aç girerse bu sizin, bizim, hepimizin büyük sorumluluğundadır. Bu bilinçle görevinizi yürütmenizi özellikle istirham ediyorum."
Mahalle ve köy muhtarlarının yoğun katılım gösterdiği toplantı; Hukuk Fakültesi mezunu Vali Yardımcısı Turgut Subaşının "Muhtarların Mevzuattan Kaynaklanan Görev, Yetki, Hak ve Sorumlulukları" konulu bilgilendirmeleri,  Merkez İlçe Nüfus Müdürü Burhan Veli Tom'un "Mekânsal Adres Kayıt Sistemi (MAKS) Muhtar Modülü" hakkında sunumu, İdare ve Denetim Müdürü Halil İbrahim Danacı'nın hizmet içi bilgilendirme sunumları,  Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) Müdürü Nurhan Yaban'ın "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve ŞÖNİM Hizmetleri Tanıtımı" konulu sunumları sonrasında, Vakıf Mütevelli Heyeti Üye Seçimi ile sona erdi.
Editör: Şeyma Kaya