Barolar eylemde! Avukatlar Ankara'da yürüyor! Barolar eylemde! Avukatlar Ankara'da yürüyor!
2024 yılında birçok kamu kurumu ve Bakanlık eksik kadrolara ilişkin personel alımı hazırlığı yapıyor. Bütçe görüşmelerine göre alım yapacak olan Tarım ve Orman Bakanlığı 1500 işçi alımı gerçekleştirecek. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yaptığı açıklamada "Tarım ve Orman Bakanlığı ailemizin gücüne güç katmaya devam ediyor; geçtiğimiz aylarda duyurduğumuz 1500 tarım işçisi alımına ilişkin süreci başlatıyoruz. Yeni mesai arkadaşlarımız için şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerini kullandı. İŞKUR üzerinden yapılacak olan Tarım ve Orman Bakanlığı 1500 tarım işçisi alımı başvuru şartları da İŞKUR üzerinden yayımlanacak. 
BAKAN YUMAKLI'DAN SON DAKİKA AÇIKLAMA!
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bakanlığın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 1500 tarım işçisi alınacağını duyurdu.
Bakan Yumaklı, Tarım ve Orman Bakanlığınca taşra teşkilatında kamu kurum ve kuruluşlarında işçi alınmasında uygulanacak usul ve esaslar hakkında yönetmelik hükümleri uyarınca istihdam edilmek üzere 1500 tarım işçisi alınacağını duyurdu.
Bakan Yumaklı sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Tarım ve Orman Bakanlığı ailemizin gücüne güç katmaya devam ediyor; geçtiğimiz aylarda duyurduğumuz 1500 tarım işçisi alımına ilişkin süreci başlatıyoruz. Yeni mesai arkadaşlarımız için şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.
Bakan Yumaklı tarafından yapılan açıklamada, söz konusu alım ilanlarının 13 Şubat- 19 Şubat tarihleri arasında İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden yapılacağı da belirtildi.
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI NE ZAMAN?
Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı başvuruları 13 Şubat- 19 Şubat tarihlerinde ilanda olacak. Bakan Yumaklı açıklamasında 13 Şubat- 19 Şubat ilanların İŞKUR'da olacağını belirtti. İşçi alımı başvurularına ilişkin tarih açıklaması henüz bulunmuyor.
Tarım ve Orman Bakanlığı 1500 işçi alımı ilanı yayınlandıktan sonra alım yapılacak mesleklerin kadro dağılımı, özel, genel şartlar belli olacak.
İŞTE KADROYA ALINACAK PERSONELLER
Tarla işçisi
Bahçe işçisi
Sera işçisi
Bahçıvan
Laboratuvar hizmetleri işçisi
Hayvan bakıcısı
Aşçı
Aşçı yardımcısı
Ağır vasıta şoförü
Bulaşıkçı
Bekçi
Boya badanacı
Elektrikçi
İnşaat ustası
İş makinesi operatörü
Garson
Kaynakçı
Kaptan
Kasap
Kaloriferci
Marangoz
Motor ustası
Otobüs şoförü
Tesisatçı
Usta öğretici
Traktör sürücüsü

Editör: Bekir Ekici