TTK'ya alınacak 44 işçi yedek liste belli oldu! İşte kura sonuçları TTK'ya alınacak 44 işçi yedek liste belli oldu! İşte kura sonuçları
Ak Parti’de Zonguldak Belediye Başkan Adayı olarak Selim Alan isminin kesinleşmesi ile birlikte CHP kanadında meclis pazarlıkları hız kazandı.
CHP Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem’in listesinde yer almak isteyen isimler farklı kanatlardan şartları zorlarken, Erdem’in birlikte hareket ettiği grupların taleplerine nasıl karşılık vereceği de merak ediliyor.
Diğer yandan meclis üyeliği için gündeme gelen bazı isimlerle ilgili parti içinde de meraklı bekleyiş hakim.
Tahsin Erdem’in ekibinde yer alan bazı isimlerin CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu’nu ve aday adaylarını hedef almaya devam etmesi, meclisin belirlenmesinde söz sahibi olmak isteyen Osman Zaimoğlu ve merkez ilçe kanadında da rahatsızlık yaratıyor.
ŞENOL ŞANAL BAŞKAN YARDIMCISI OLACAK MI?
Erdem’in daha önce geçen dönemin belediye başkan adayı Şenol Şanal’ı yeniden başkan yardımcısı olarak görmek istediği öğrenilirken Şanal’ın böyle bir talebe nasıl yanıt vereceği merak ediliyor.
Tahsin Erdem’in ön seçim sonrası hem kırılmaları azaltmak hem de güçlü meclis oluşturma adına aday adaylarından Fırat Birkan ve Atınç Kayınova’ya meclis üyeliği teklifinde bulunduğu da gelen bilgiler arasında.
Yine parti içinde bir grup Kayınova’nın belediye başkan yardımcısı olması gerektiğini savunurken Fırat Birkan’ın ise teklife nasıl bakacağı merak ediliyor.
Editör: Şeyma Kaya