Ak Parti ve MHP’nin ortak adayı Dr. Ömer Selim Alan 2024-2029 yılları arasında Zonguldak için yapacakları projeleri açıkladı.

2019 ZONGULDAK İÇİN MİLAT OLDU

Proje tanıtım toplantısı öncesi konuşma yapan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu:
“Bugün burada Zonguldak Belediye Başkanımızın projelerini ve meclis üyelerini tanıtacağız. 2019 yılında Zonguldak’ta bir milat başladı. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Zonguldak’ta çok büyük yatırımlara imza attık. Her yer şantiyeye döndü. İş makineleri her yerde hizmet yapmaya başladı.

1 Nisan yeniden yarışa başlama tarihimiz. Yaptıklarımızı anlatsak günler yetmez. Yapacaklarımızı anlatsak saatler yetmez. Biz şimdi Cumhur ittifakı ile daha da güçlüyüz. Zonguldak için Türkiye için Türkiye Yüzyılı için çalışmaya devam edeceğiz."

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TAMİNATIDIR

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı:
“Bakınız şu anda hakikaten insanımızın yaşam kalitesi anlamında değil bütün işler yine bizim Ak Parti belediyesi döneminde Ömer Selim Alan hayata geçirdi. Dolayısıyla biz burada farkındalığını en iyi bilen insanız. Bizlere düşen nedir? Biz biliyorsunuz saygıdeğer Cumhurbaşkanımız, Türkiye yüzüncü yılı ve bu bağlamda gerek ekonomik, gerek siyasi, gerek her türlü anlamda ülkemiz bu Türkiye için uygun icraatlar veriyoruz. Bunlarla beraber kalkınmaları gerçekleştirmezsek sonuç alamayız. Dolayısıyla gerek Türkiye Yüzyılında bizler çok daha hayırlı işlere imza atacağımıza inanıyorum. Ve bu bağlamda da sayın belediye başkan adayımızı belediye başkanımız olarak görüyoruz. Geçmişte yapmış olduğumuz, yapacaklarımızın teminatı olacaktır.”

İTTİFAK'A ZARAR VERMEYİZ! BAŞKANIMIZ SELİM ALANDIR!

MHP MYK Üyesi Murat Kotra:
“Türkiye genelinde 245 tane belediye başkanımız var. Bu 245 belediye başkanı biz Milliyetçi Hareket Partililer ve Ülkücüler olarak ne kadar kıymetliyse sayın Ömer Selim Alan da bizim için o kadar kıymetlidir. Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün bizim için ne kadar kıymetliyse Zonguldak belediye Başkanımız Ömer Selim Alan da o kadar değerlidir. Selim Alan’ın adaylığı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmıştır. Ve ittifak olarak açıklanmıştır. Cumhur İttifakı olarak biliyorsunuz açıklandıktan sonra afişlerin altında Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin saygıdeğer Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin imzası vardır. Biz ülkücüler, genel başkanımız Sayın Devlet Sayın Devlet Bahçeli imzası olduğu her yere gövdenizi koyarız. sözümüzden asla dönmeyiz. Bizim adayımız. Seli Alan’dır bizim başkanımız Selim Alan’dır. İttifak ruhuna asla zarar vermeden bu mücadeleyi vereceğiz.”

BAŞKA BELEDİYE BAŞKANINDAN DESTEK Mİ CUMHURBAŞKANINDAN DESTEK Mİ?

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan:
“2019’dan bu yana kadar hizmet vermiş olan belediye başkanımız bugün sizlerin karşısında Cumhur İttifakı adayı olarak bulunmaktadır. Şimdi biz belediye başkanımızın arkasında Cumhur İttifakı var. Bizim belediyemiz başkanımızın arkasında milletvekillerimiz var. Önceki dönem milletvekillerimiz var. Şimdiki milletvekillerimiz var. Önceki dönem il başkanlarımız, ilçe başkanlarımız var. Ve şimdikiler var ve siz gibi kocaman bir teşkilat var. Hamdolsun bizim iddiamız şudur. Zonguldak'ımız gelişti. Zonguldak'ımız güzelleşti. Zonguldak'ımız gençleşti. Bunun süratle devam etmesini bizler istiyoruz. Bunun için de sekiz dokuz ay önce milletimizin oylarıyla seçilen Cumhurbaşkanımızın eline ihtiyacımız var. O elde belediye başkanımızın üzerinde bizzat kendi ifadesi, 10 Şubat'ta geldiğinde sizlere bu ifade etti. Peki. muhalefetin de bir adayı var. Onların destekçisi kim? Bunu bir hatırlatmamız lazım. Geçtiğimiz hafta bir ziyaret gerçek başka bir belediye başkanından destek istemeye gittiler. Peki bu destek istedikleri belediye başkanı kim? Kazanıp kazanamayacağı belli mi? Değil. Peki bu belediye başkanının kendi şehrine hayrı var mı? Yok. Sadece kendilerine hayır var. Benim anlamadığım benim istediğim Konu şudur. Bu gittikleri destek istemek için gittikleri belediye başkanları engelleniyoruz diyerek yırtınıyorlar, çırpınıyorlar. Ama merkezi bütçeden herkes eşit oranda pay alıyor. Bizim belediye başkanımız ne kadar pay alıyorsa onlar da o kadar alıyor bir tarafta engelleniyoruz iş yapamıyoruz diyerek iş yapamadıklarını kabul edenlerin desteklediği adaylar bir tarafta da Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanımızın, milletvekillerimizin, bakanlarımızın desteğiyle yola çıkmış, iş yapmış, işleri bitirmek üzere olan bir belediye başkanı var. Kararda, tercihte milletin bu ayrımın özellikle yapılmasını rica ediyorum. Gelin Zonguldak'ta yürütülen projelerin akamete uğramadan bitirilmemesi için belediye başkanımıza, Cumhur İttifakı'na destek olalım. Çünkü bu şehrin çünkü Zonguldak'ımızın yılların hizmetsizliğini geride bırakabilmesi için sizlere ihtiyacı var. Milletvekillerimize ihtiyacı var. Cumhur İttifakı'na bu şehrin ihtiyacı var. O yüzden birlik olmamız lazım. Önce memleket diyerek, her şey Zonguldak için diyerek bağrımızı gönlümüzü açıyor, elimizi uzatıyoruz. Bu şehrin çok hizmete ihtiyacı var. Ve bu şehir enerji üssü olan bir şehir. Bunu iyi değerlendirmemiz lazım."

HEYBEMİZ DOLU! ARTIK KARNEMİZ VAR! 

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Selim Alan:
“Projelerimizin tanıtımına ve meclis üyesi, aday tanıtım programımıza hoş geldiniz, şeref verdiniz, sefalar getirdiniz. Bu şehri 2024-2029 arasında neler bizi bekliyor? Neleri yapmak istiyoruz? Sizlerin hayalleri nedir? Biz çünkü projelerimizi, sizlerin hayallerine göre dizayn ettik. İnşallah onları açıklayacağım. Evet iki bin on dokuzda ben gene buradaydım. Sizler de gene buradaydınız.

Hem Cumhur İttifakı adayı olarak karşınızdayım. Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerim, ülkücü kardeşlerim de bu aileye dahil oldu. Bir de bir farkımız daha var 2019’dan. Yaptıklarımız var. Artık bir karnemiz var. Heybemiz dolu. Hamdolsun 10 yıl boyunca bir hizmet bile yapmayanlar gibi değiliz.

Polisin sarhoş kızlarla imtihanı! Polisin sarhoş kızlarla imtihanı!

İnşallah 31 Mart'ta ipi göğüsleyeceğiz. Kaldığımız yerden devam edeceğiz.”

2024-2029 ARASINDA YAPILACAK PROJELER!

Editör: U. G.