Skandal maçın ardından! Harun Akın'dan Zonguldak'a önemli çağrı! Skandal maçın ardından! Harun Akın'dan Zonguldak'a önemli çağrı!

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, “Üzülmez Şubesi’nin benim için ayrı bir yeri var. Babam Üzülmez Şubesinde Genel Sekreterlik yaptı. Genel Maden İşçileri Sendikası ve Üzülmez Şubesinin benim için ayrı bir yeri var. Genel Maden İşçileri Sendikası bir marka” dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer ve Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli Genel Maden İşçileri(GMİS) Üzülmez Şubesini ziyaret etti.

Ziyarette Genel Maden İşçileri(GMİS)Üzülmez Şube Başkanı Sefer Karakabak ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Genel Maden İşçileri(GMİS) Üzülmez Şubesi Başkanı Sefer Karakabak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Teşekkür ediyorum ziyaretleriniz için. Yeni arkadaşlarımız geldi. 64 kişi geldi şuanda. 2 bin kişi alındı. 1. ayda 130 kişi emekli oldu. Enflasyon yüksek çıktı. Hakikaten ülke şartları genelinde geçinmek çok zor.  Sizlere çalışmalarınız da başarılar diliyorum”dedi.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, “Üzülmez Şubesi’nin benim için ayrı bir yeri var. Babam Üzülmez Şubesinde Genel Sekreterlik yaptı. Genel Maden İşçileri Sendikası ve Üzülmez Şubesinin benim için ayrı bir yeri var. Gerekli işçilerin alınmaması nedeniyle sendika küçüldü. Genel Maden İşçileri Sendikası bir marka. İnşallah daha sık geliriz” dedi.

Ziyaret hatıra fotoğrafımın çekilmesinin ardından sona erdi.

Editör: Tuğçe Atalar