İddialara göre bir süre önce Gökçebey'de ilçe başkanlığı yapan, Sezgin Karademir'in yılbaşı özel çekilişi nedeniyle Ankara, İstanbul, Trabzon gibi birçok şehirden aldırdığı Milli Piyango biletlerinden birine 200 milyon isabet etti. Çeyrek bilet olduğu için 50 milyon TL ikramiye kazandığı bilgisi ile Karademir’in telefonları susmadı.

Z HABER’e özel açıklamalarda bulunan Karademir olayın aslında bir şaka ile başladığını ancak bir anda hızla yayıldığını ifade ederek “Hiç tanımadığım kişiler akrabam çıktı” dedi.

Karademir konu ile ilgili “Çekilişten sonraki gün kahvede arkadaşlarımızla otururken şaka olsun diye ‘akıllı olun karşınızda milyoner var’ dedim. Birçok şehirden bir sürü bilet aldığım için inanan arkadaşlarımız oldu. Sonra hızla yayıldı. Telefonlarımız hiç susmadı. Arayıp tebrik eden de var akrabam olduğunu söyleyen de. Bana para çıksa söylerim. Ben zaten paranın içinden gelmiş bir insanım. Öyle bir şey olsa iş yerimden istifa ederim ben gidiyorum derim. Ama bana piyango vurmadı. Sadece küçük bir şakaydı. Şener Şen’in namuslu filmi gibi etrafımda türeyen insanlar da oldu. Biz arkadşalarımızla gülüp geçiyoruz sadece” dedi.