Valilik tarafından yapılan açıklamada; 3'ü kadın 1'i erkek şahısların Türkmenistan uyruklu oldukları ve yine aynı uyruktan olan bir şüpheliyi yakalama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.
Derin dondurucuda cesetleri bulunan 4 kişinin Türkmenistan uyruklu olduğu  tespit edildi! Polis 1 şüphelinin peşinde - Dailymotion Video

Konya'da midibüs ve panelvan çarpıştı! 24 yaralı! Konya'da midibüs ve panelvan çarpıştı! 24 yaralı!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir evde derin dondurucu içinde yabancı uyruklu kişilere ait cesetlerin bulunduğu olayla ilgili İzmir Valiliği'nden yapılan açıklamada, 3'ü kadın 1'i erkek Türkmenistan uyruklu 4 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

İzmir'de 4 Türkmenistanlı Cesedi Bulundu

TÜRKMENİSTAN UYRUKLU OLDUKLARI TESPİT EDİLDİ
Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizin, 18.06.2023 günü 11.00 sıralarında Bayraklı ilçesinden gelen bir ihbar üzerine belirtilen adreste yaptıkları araştırmada, 3'ü kadın (G.H., L.G. ve L.G.) 1'i erkek (R.), Türkmenistan uyruklu 4 şahsın hayatını kaybettiği anlaşılmıştır.

İzmir'de 4 Türkmenistanlı Cesedi Bulundu

POLİS 1 ŞÜPHELİNİN PEŞİNDE
Cinayetleri gerçekleştirdiği değerlendirilen Türkmenistan uyruklu bir şüpheliyi yakalama çalışmaları ve konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir"
DHA