İstanbul Ticaret Odası kayıtlarına göre 4’ü Zonguldaklı 5 ortak, geçen 27 Şubat’ta Fil Ayakkabı Aksesuar Dış Ticaret Limited Şti. adı ile bir şirket kurdu.

1.2 milyon lira sermayeli şirketin ortakları arasında uzun yıllar ayakkabı sektöründe çalışan iş kadını Alime Kırışık, Gazeteci Cem Küçük, Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, iş insanı Osman Uğurlu ile Murat Sur yer aldı.

Bu arada, Tıskaoğlu son seçimde Zonguldak’ta AK Parti'den milletvekili adayıydı. Öte yandan Nejdet Tıskaoğlu, aynı zamanda Çaycuma ilçesinde bulunan Elcab Kablo ve Profil şirketinin de Yönetim Kurulu Başkanlığı ile Zonguldak Sanayici ve İşinsanları Derneği'nin (ZONSİAD) Genel Başkanlığı'nı yapıyor. 

Mesafeye göre ücret! Toplu taşımaya neşter! Mesafeye göre ücret! Toplu taşımaya neşter!

Gazeteci Cem Küçük açtıkları ayakkabı mağazasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında “Hemen hepimiz Zonguldaklıyız. Ortaklardan Nejdet Bey ile çocukluk arkadaşı sayılırız. Fikir; ben ve Nejdet Beyden çıktı. Bakalım inşallah başarılı olur. E-Ticaretten satışlar olacak. Kataloglar hazırlandı. Üretim için de bir takım gelişmeler olabilir. Keza mağazalaşma da… Ancak gidişata bakmak gerek öncelikle" şeklinde konuştu.