31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler seçimi öncesi MHP ilçe başkanları ve İl Başkanı Mustafa Öztürk genel istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda aday adayı olan tüm MHP’liler için ittifak durumunda ne yapılacağı görüşüldü.

Konu ile ilgili Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez ilçe Başkanı Çağatay İpekçi yapış olduğu paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
“Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak il başkamız sayın Mustafa Öztürk'ün başkanlığında, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler seçimi için ilçe başkanlarımız ile birlikte genel istişare toplantısı gerçekleştirdik. Toplantımızda en önemli şiarımız Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin de dediği gibi "Önce Ülkem ve Milletim" anlayışı olmuştur. Zonguldak'ın merkezinde ve ilçelerinde yer alan tüm vatandaşlarımız için neler yapabileceğimizi onların hayatlarını nasıl kolaylaştırabileceğimizi uzun uzadıya tartıştık. Sanılmasın ki bu toplantı sadece 75 gün sonra yapılacak mahalli idareler seçimleri ile ilgilidir. Her toplantımızın amacı aslında Kızılelmadır ve bu Kızılelmaya ulaşana kadar yılmadan yıkılmadan çalışacağız.

Gazi Hasan Yılmaz törenle uğurlandı! Gazi Hasan Yılmaz törenle uğurlandı!

Sonsuz bağlılık, vazgeçilmez yemin, hiç bitmeyecek azimle yüzüncü yılını yeni deviren kutlu devletimizin bir sonraki seçimi olan mahalli idareler seçimine ve hedef ülkümüz Kızılelmaya yönelik yapmış olduğumuz istişareleri şehrimize hayırlar getirmesini diler, tüm hemşehrilerimize saygı ve sevgilerimizi sunar selamlarımızı iletiriz.

"Ne mutlu Türküm diyene"        

Editör: U. G.