Zonguldak Kozlu mevcut Belediye Başkanı Ali Bektaş 31 Mart seçimleri öncesi yeniden aday gösterildi. Ali Bektaş’ın seçim süreci boyunca koordinasyon merkezi olarak kullanacağı seçim ofisi dualarla açıldı. Açılışa AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Önceki Dönem Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ali Duyar, gençlik ve kadın kolları başkan ve üyelerinin yanı sıra Kozlulu vatandaşlar katılım sağladı.

Meşale ve sloganlarla karşılanan Ali Bektaş bir baba edası ile belediyeyi yönetmeye bir daha talip olduklarını açıkladı.

 “Kozlu seninle gurur duyuyor”, “Yaparsa Ali Bektaş yapar” sloganlarıyla sık sık bölünen Ali Bektaş açılış konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

YAPTIKLARIMIZI ANLATMAYA VAKTİM YETMEZ!

“Başkan demek baba demek. Başkan demek, evlat demek. Başkan demek, amca demek. Başkan demek, kardeş demektir. Hissediyor musunuz bunu ruhunuzda? Yoksa başkan seçilirsiniz. Normal bir hayat da geçirirsiniz. Ama zor günleri, dar günleri unutmayın. 

Biz de hata yapmışızdır. Ama bilin yarım kalan işlerin tamamı burada öyle bitecek. Öyle bir sıkıntılı öyle bir zor coğrafyada yaşıyoruz ki bu coğrafyada hizmet yapmak çok zordur. Normal düz yerde 10 liraya yaptığınız yeri buraya 100  liraya yapıyorsunuz. On kat. Tabii belediye borçlu olacak. Bu ay 6 milyon lira para geldi İller Bankası'ndan. 14 milyon lira sadece maaş tutuyor. Hem seçim gezisi yaptım, hem 8 milyon lira para buldum. Sağ olsun milletvekillerim sayesinde. Yoksa bu maaşlarını nasıl ödeyeceksiniz? Hadi bakın. Belediye denetimlerle birlikte büyüdük. Merkez yönetiminin arkasında desteğini alamayan hiçbir belediyeci, kolay kolay belediyecilik yapamaz. Niye? Karmaşa çıkar. Hep böyle olmamış mıdır bütün Türkiye'de? Bu kadar seller, depremler, sıkıntılar olduğunda sadece yarım saatlik bir sıkıntı içinde Kozlu'da hiçbir yerde hissettirmedik. Niye? Çözüm buluyorsunuz. Şimdi bazıları diyor ki su işleri mi? Bakın şu işleri yaptıklarımızı şimdi anlatırsam zaten vakit yetmedi. 

Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Yapacaklarımızı da yaklaşık on beş gün sonra açıklayacağım. Göreceksiniz. Kozlu, Türkiye'nin bir numaralı ilçesi olacak. Herkes, herkes 'iyi ki burada yaşadım' diyecek. Benim fıtratımda hiçbir siyasi rakip hakkında konuşmak yoktur Hiç kimseyi bugüne kadar kavramadım. Ama kim geldiyse bana çamur attı. Kim geldiyse çamur akıttı. Biz çamurları düzeltiriz. Akan sudaki çamurları da düzeltiriz. Ama kalplerdeki çamurları asla düzeltemeyiz. Allah onları ıslah eylesin.

RAKİPLERİMİ ELEŞTİRMEDİM ONLAR BANA ÇAMUR ATTI!

Benim fıtratımda hiçbir siyasi rakip hakkında konuşmak yoktur Hiç kimseyi bugüne kadar eleştirmedim. Ama kim geldiyse bana çamur attı. Kim geldiyse çamur akıttı. Biz çamurları düzeltiriz. Akan sudaki çamurları da düzeltiriz. Ama kalplerdeki çamurları asla düzeltemeyiz. Allah onları kalbine göre versin.

Bir de diyorlar ki; bizim arkamızda şunlar bunlar var. Bak benim arkamda dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan var. Recep Tayyip Erdoğan var Hepinize binlerce kere Allah razı olsun. 'Şunları bunları yaptım, şunları bunları yapacağım' demiyorum. Sizle beraber burada çok daha şeyler yapacağım. Hepinize saygılar sunuyorum. Allah razı olsun. Sağ olun, var olun”

Orman Bölge Müdürlüğü'ne personel alınacak! Orman Bölge Müdürlüğü'ne personel alınacak!

Editör: U. G.