Zafer Men Masterler finalde! Şampiyonluk için sahaya çıkacaklar! Zafer Men Masterler finalde! Şampiyonluk için sahaya çıkacaklar!
Kilimli balıkçılar Kooperatifi yönetimi ve üyeleri, tünel inşaatı sebebiyle kapanmak üzere olan balıkçı barınağı için açıklama yaptı.

Kilimli Balıkçılar Kooperatifi Yönetim kurulu Üyesi Sertan Ulaş, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
"Şimdi bizim Kooperatifimiz ve üyelerimiz var. Limanda kiracılarımız var. Biz teknelerimizin yanına balık tutmak için bakım yapmak için işte yağmur yağdığında suyunu çektirmek için fırtına olduğunda tekne bakmak için gidip gelemiyoruz. Sebebi yol çalışmasının, tünel çalışması nedeniyle çalışan firmanın bizim yerimizi kullanmasına rağmen yola bakım yapmıyorlar. Ayrıca denize yapılan dolgu sebebiyle balıkçı barınağının içi dolmak üzere sığlaşıyor, önlem almıyorlar"
"TEKNELERİMİZE BİLE GİREMEYECEĞİZ" 
"Yağmur yağdığında kar yağdığında güneşli havalarda her taraf toz duman oluyor. Yani sağlıksız bir ortamda gidip gelmeye çalışıyoruz. Teknelerimizle ilgilenmeye çalışıyoruz.
Ayriyeten denize dolgu yapıyorlar. Tünelin yapılıp yol sahil yolunun yapılması için denize yapılan dolgunun önce limana yakın olan yerden dönüş yapacağı yerden büyük taşlarla önünün kapatılması daha sonra içine dolgu yapılması gerekiyor. Ama bu firma bildiğiniz çamuru molozları denize döküyor. Önlem almıyorlar. Dalgalı havalarda bu molozlar limanın içine doluyor. Limanın debisi çok düştü. Sığlaştı. Büyük tekneler gırgırlar. Giremez oldu. Yarın bir gün biz ufak teknelerimize bile giremeyeceğiz limanın içine.”
Editör: Şeyma Kaya