Zonguldak’ın sevilen simalarından Kenan Köktürk Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul’u TBMM’de çalışma odasında ziyaret etti.

Köktürk’ün ziyareti sonrası paylaşımda bulunan Eylem Ertuğrul şu ifadeleri kullandı:

Korku dolu anlar! Doğalgaz borusu patladı! Korku dolu anlar! Doğalgaz borusu patladı!

“KEDAŞ kurucu Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürlüğü, 2001-2003 İstanbul BEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürlüğü görevlerinde bulunmuş, son olarak 2011 Kasım ayında TEDAŞ Genel Müdürlüğü’nden emekli olmuş, 2019 yılında İstanbul İBB seçimlerinden sonra Sayın Ekrem İmamoğlu ve İGDAŞ Genel Müdür danışmanı olarak görev yapan Sn. Kenan KÖKTÜRK TBMM’de bizleri ziyaret ettiler.
Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.”

Ziyaret sonrası değerlendirmede bulunan Kenan Köktürk de yapmış olduğu paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
“Değerli Dostlar, Bugün CHP Zonguldak'ımızın Milletvekili, Milletvekilimiz Sayın Eylem ERTUĞRUL beyi TBMM’de makamında ziyaret ettim. Aslında ziyaretime geç kaldım, ama yine de sevgili Eylem beni çok sıcak ve saygıyla konuk etti. Mahcubiyetimle kendisine çok teşekkür ettim, başarılar diledim, sevgiyle gözlerinden öptüm. Sayın vekilimizle kendisinin çocukluk, benim gençlik yıllarımdan yani çok eski yıllara dayanan tanışıklığımız, çok kıymetli ve unutulamayacak mazimiz var. Sevgili Eylem vekilimin Zonguldak'ımıza, partimize ve ülkemize çok faydalı hizmetler vereceğine yürekten inanıyorum. Yolun açık olsun sevgili Eylemim, gözlerinden öpüyorum.”

Editör: U. G.