Gençlere laf anlatamadı! Yaşlı kadın hastanelik oldu! Gençlere laf anlatamadı! Yaşlı kadın hastanelik oldu!

2019 seçimlerinde CHP'den Kilimli Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan ancak aday gösterilmediği için İYİ Parti'den aday gösterilen Kargidan 2024 seçimleri öncesi CHP’ye geri dönerek başvurusunu yapmıştı.

Geçtiğimiz günlerde CHP Parti Meclisi’nin kararı ile Kilimli’de Erol Sarıal’ın aday gösterilmesine tepki gösteren Kargidan’ın İl Başkanı Devrim Dural’ın evini bastığı iddialarına yalanlama geldi.

İl Başkanı Devrim Dural “Öyle bir şey kesinlikle olmadı. Kaç yaşında insanlarız, konuşarak halledebiliriz. Ev basma yol kesme gibi bir şey yok. Dağ başı mı burası. Bu tip olaylar partimize de bize de zarar verir. Bunun bilincindeyiz” dedi.

“Devrim Dural’ın evi nerede onu bile bilmem. Öyle bir şey yok” diyen Kargidan meselenin bir telefon konuşmasından ibaret olduğunu ifade etti.

Edinilen bilgilere göre aday gösterilmediği için hakkının yendiğini düşünen Erdinç Kargidan bir ilçe başkanı ile sert bir dille telefonda görüşme yaptı. Görüşmelerin İl Başkanı Devrim Dural’a iletilmesi ile Dural’ın suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Erdinç Kargidan ve Devrim Dural’ın bu nedenle karakola çağrılarak ifade verdiği öğrenildi.

Editör: U. G.