Ak Parti Kilimli Belediye Başkan Adayı Kamil Altun 2024-2029 yılları arasında Zonguldak için yapacakları projeleri açıkladı.

Selanik’te Atatürk’ün evinden alınan toprak Bolu’ya ulaştı! Selanik’te Atatürk’ün evinden alınan toprak Bolu’ya ulaştı!

Proje tanıtım toplantısı Kilimli İsmail Hakkı Güngör Kapalı Spor Salonu’nda Ak Parti Zonguldak yönetim kurulu üyeleri, Kilimli İlçe Yönetimi Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve çok sayıda partilinin katılımı ile başladı.

YAPILAMAZ DENİLENLERİ YAPTIK!

Programın açılış konuşmasında Ak Parti Kilimli İlçe Başkanı Uğur Recepkehüda yapılamaz denilenleri yaptıklarını belirterek Kilimli'nin yüzde 99 doğalgaza kavuştuğunu hatırlattı.
“Bundan beş yıl önce, yola çıkarken her zaman bir sloganımız vardı. Terk edilen değil tercih edilen Kilimli. Sayın Kamil Altun’u Belediye Başkanımız yaptık. Allah razı olsun davamıza gönül veren vatandaşlarımızdan. Beş yıl önce projelerimizi sunduğumuzda ‘Yapamaz’ dediler! Bizler için de aynı şekilde yapılmaz denilenleri yaptık. Şu anda yüzde 99 oranında doğalgazımız var Kilimli’de. Kilimli’yi asfalt ile tanıştırdık. 30 bin ton asfalt döktük. Başkanımız çok daha fazlasını yaptı. Daha yapılacak çok şey var. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatı olsun diyelim. Her zaman dediğimiz gibi yaparsa, Ak Parti yapar. Yaparsa Kamil Altun yapar.”

"Pis kara bulutları dağıtmayı başarmış!"

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş 1986 yılında Kilimli'de TTK'da çalıştğı zamanlar ile kıyaslama yaparak Kilimli'nin değişiminin göz kamaştırdığını ifade etti.

Başkan Bektaş açılış konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Kozlu’da kendi işlerimle uğraşmaktan Kilimli’yi takip edemedik. Ama çok büyük bir ihtimalle Kamil Başkanıma karalama kampanyası yapıyorlardır. Başkaları olsa bunları yapamazlardı. Bugün geldiklerinde bundan daha iyi yapacaklarını iddia ediyorlar. Hayatında hiçbir projesi olmayan hiçbir yerde, hiçbir sıkıntının yanında olmayan insanlar konuşarak bir şey yapamazlar. Burada 1986 yılında Karadon Müessesinde mühendis olarak işe başladığımda burası üzerine karanlık sisler çökmüş sıradan bir kasabaydı, Karanlık, ne olduğu hiçbir zaman değişmeyen, kaderine terk edilen bir yer hayal edin. Ben yaşadım. Vallahi Kamil Başkanım burayı çok değiştirdi. Türkiye'nin en modern ilçelerinden biri yapacak. Kozlu’yu da geçecek diye korkuyorum. Buna inancım tam”

ZONGULDAK KİLİMLİ VE KOZLU ET VE TIRNAK GİBİ AYRILAMAZ!
Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Zonguldak mitinginde Kuzey-Güney ayrımına tepki gösterdi. Kilimli Zonguldak ve Kozlu'nun ayrılmaz bütünlüğüne vurgu yaptı

Alan konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Kilimli, Kozlu ve Zonguldak et tırnak gibi değil mi? Ayrı gayrımız yok. Yavaş yavaş Ankara’da kendimizi kabul ettirmeye başladık. Yavaş yavaş kamu dönüşümleri başladı. Aşılmaz denileni aştık yıkılamaz denilen engelleri yıktık. Bunları beraber yaptık. Ama bu dönem daha önemli. Kamil Başkanım ile beraber Sayın Cumhurbaşkanımıza söz verdik biz. Sizlere güvenerek verdik. Belki yüzden fazla Ali abi ve Kamil kardeşim Ankara'ya gittik. Zonguldak güzelleşsin, Kilimli gelişsin, Kozlu değişsin diye gittik.

Dün Zonguldak siyasi tarihi için bana göre kara bir lekeydi. Birisi geldi dedi ki güneyden, kuzeyden, aşağıdan, yukarıdan dedi. Burada 81 vilayette bizim toprağımız. Zonguldaklısı, Devreklisi, Trabzonlusu, Rizelisi, Giresunlu, Kastamonu, Bartınlısı hepimiz et ve tırnak gibiyiz.Memleketler nereden geldi rahatsız etti bizi ilgilendiriyor mu. Biz kardeş kardeş yaşıyoruz. Ama ne yazık ki gene aynı zehirli dili kullandılar. Bizi ayrıştırmaya çalışıyorlar. Buna müsade ediyor muyuz? Biriz, beraberiz. Bakın ne diyoruz 2024’te inşallah Türkiye Yüzyılı ile beraber Zonguldak Yüzyılı başlayacak. Nasıl olacak? Biz bütün Zonguldak bütün hemşehrilerimizle beraber ne istiyoruz biliyor musunuz? Zonguldak'ı büyükşehir yapalım istiyoruz. Hizmet etmek istiyoruz. Zonguldak şemsiyesi altında hep beraber gururlandırmak istiyoruz. Vekillerimizi daha çok yoracağız. Ankara’ya daha çok gideceğiz. Memleketimizi 10 yıl hizmete aç bırakanlar yine yapacağız, edeceğiz diyorlar. Bunlara karnımız tok. Daha önce yapsaydınız.”

HÜKÜMETİMİZİN DESTEĞİ YOKSA HİZMET ETMEK İMKANSIZ!

Hamdi Uçar hizmet etmenin maliyetine değinerek merkezi hükümetin desteğinin olmadan hizmet etmenin çok zor olduğuna değindi. Uçar açıklamasında:
"Bugün gerçekten çok samimi duygularla söylüyorum. Üç tane uzun adam Zonguldak'ta hizmetler yapıyor. Güzel projelere imza atıyor. Heyecanları var. Böyle bir şekilde Zonguldak'ta devam edeceğiz. Yanına diğer ilçelerimizi de inşallah katarak Zonguldak'ın yerel yönetimlerde hak ettiği yere gelmesi konusunda çalışıyorlar. Diyorlar ki bu yapılmadı hiçbir şey gelmedi. Gözünüz görmüyor mu kulağınız duymuyor mu? Anlamış değilim. Ama şu var emin olun ki bunlar belediye başkanı olup da bu hizmetleri yapmak için gelmiyorlar. Yapamazlar da zaten. Neden yapamazlar? Zor bir coğrafyadayız arkadaşlar. Burada bir kilometrelik yola yüz lira harcarsanız. Konya'da on lira harcayacaksınız. Ama iş yine aynıdır. Buna rağmen bunları yapıyorsunuz. Nasıl yapıyorsunuz? Kurumlardan, bakanlıklardan destek alarak, merkezi hükümetini kullanarak Kilimli’ye hizmet getirdik. Onun dışında hizmet etmek çok zor. Hatta Mümkün değil ama yapacağız. Hanımefendiler, beyefendiler inanıyorum ki Kamil Başkanımıza destek vermek için geldiniz. Ama yanında olmakla olmuyor. Sizin de çıkıp bu yapılan hizmetlerin nasıl yapıldığını, hangi şartlarda yapıldığını gidip anlatmanız lazım. Sizinle mutlaka bir oy istemeniz lazım."

ÜÇ UZUN ADAMA ÜÇ KISA ADAM YETİŞEMEDİK!

Milletvekili Ahmet Çolakoğlu Ankara'da Kilimli, Kozlu ve Zonguldak Belediye Başkanlarının hizmetlerin aksamaması için bakanlıklarda müdürlüklerde sürekli görüşme yaptıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"31  Mart akşamı hemen akabinde 1 Nisan itibariyle Kilimli daha güzel olacak. Zonguldak çok güzel olacak. Türkiye çok güzel olacak. Hedefimiz ve amacımız budur. Başımızda bir lider var. Bu lider Recep Tayyip Erdoğan.

Derlerdi ki üç tane uzun adam Ankara'ya gelirlerdi. Biz de milletvekilleri olarak üç tane kısa adam bunları karşılardık. Bunların istekleri bitmez. Kilimli, Kozlu, Zonguldak son beş yıldır Ankara’dan ayrılmadı Kamil Altun. Kilimli'ye hizmet için gecesini gündüzüne kattı. Yapılanları gençler için yaptı. Kilimli’nin kadınları için yaptı, esnafı için yaptı. Yollar, caddeler mahalleler, okullar, hizmet üzerine hizmet kattı. Ama Kilimli’ye bu yeterli mi? Yetmez. Kilimli bundan daha fazlasına layıktır. Daha fazlasını yapmamız gerekiyor. Çünkü Kilimli denildiği zaman sisli, puslu karmaşık bir yer görünüyordu. Ama değişti. Kendisi ‘Ben genç başkanım, benim vizyonum büyük. Benim vizyonum geniş’ diyerek yola çıktı ve Kilimli'nin çehresini değiştirdi. Aynı şekilde yine 1 Nisan'dan itibaren biz milletvekili olarak buradayız. Kol kola gireceğiz. Bakanlıklarda, ne yapmamız gerekiyorsa Kilimli için bizler buradayız. Daha çok işimiz var. Cumhurbaşkanımız dedi, ne gerekiyorsa, bu milletimiz için, bu halkımız için, bu vatandaşımız için ne gerekiyorsa ben sizin arkanızdayım dedi. Elim sizin üzerinizde dedi. Hizmet bizimle beraber gelir”

DAHA ÇOK GİDECEĞİZ, DAHA ÇOK İSTEYECEĞİZ, DAHA ÇOK YAPACAĞIZ!

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyerek Ankara'ya daha çok gideceklerini daha çok isteyip daha çok alacaklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“2019’da şöyle demiştik. Terk edilen değiş tercih edilen Kilimli. Hepimizin hayali büyük diye hep beraber kapı kapı dolaşarak bu şehrin kaderini değiştirmek için yola çıkmıştık. 2012’de ilçe olmuş ama ilçe olduğunu hissetmemiş Kilimli’nin maalesef kaderine terk edilmiş bir köy havasından kurtulamamış bir hali vardı. Ancak buna da dur diyecek bir halkımız vardı. Bu anlamda bana verdiğiniz destek için hepinize çok tek tek teşekkür ediyorum. Tabii ki kıymetli annemizden, babamızdan helallik almıştık. Ailemizden, eşimizden helal kalmıştık. Kendimizi o kadar çok bu işe vermişiz ki. Sabah erken saatlerde evden çıkıyoruz. Ama Kilimli’nin gelişmesi, büyümesi için ailemizi ihmal ettik, var gücümüzle çalıştık. Çalışmaya da devam edeceğiz. Bunu herkes böyle bilsin. Hizmetlerimiz ile beraber on yıl aradan sonra nüfusumuz artmaya başladı. Şehri güzelleştiren tüm hemşerilerimiz artık geri dönüyor. Hedeflediğimiz tercih edilen Kilimli yolunda ilerliyoruz. Artık insanların gururla Kilimliliyim dediği bir yer olma yolunda gidiyoruz. Bunun için Ankara’ya daha çok gideceğiz. Bakanlıklarda yatacağız. Daha çok isteyeceğiz. Daha çok alacağız”

KAMİL ALTUN'UN 2024-2029 PROJELERİ 

  1. HİSARARKASI SAHİL PROJESİ
  2. KİLİMLİ HALK PLAJI
  3. SİNAN ŞEN YAŞAM PARKI PROJESİ
  4. RADARTEPE SOSYAL TESİSLERİ VE SEYİR TERASI
  5. MİLLET BAHÇESİ PROJESİ
  6. TERMİNAL PROJESİ
  7. KAPALI SPOR SALONU
  8. TOKİ
  9. KENTSEL DÖNÜŞÜM
  10. AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ
  11. SOKAK HAYVANLARI REHABİLİTASYON MERKEZİ
  12. DÜĞÜN SALONU
  13. KÜLTÜR MERKEZİ
  14. EMEKLİLER KONAĞI
  15. ŞEHİR MEZARLIĞI
  16. ATIK SU ARITMA TESİSİ
  17. ASFALT ÇALIŞMALARI
  18. KİLİMLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Editör: U. G.