İş bankası memur alımı şartları

Şaibeli Ankara-Nazilli maçına TFF'den inceleme! Şaibeli Ankara-Nazilli maçına TFF'den inceleme!

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 12 Mayıs 2024 tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak (12 Mayıs 1994 ve sonrasında doğanlar başvurabilecektir.), İngilizce, Almanca veya Fransızca dillerinden birini çok iyi derecede bilmek ve açıklama penceresinde yer alan sertifikalardan birine sahip olmak, askerlik görevini tamamlamış ya da en erken 2024 Aralık ayına kadar tecil ettirmiş olmak şartları var.

Ayrıca sağlık durumu seyahat etmeye ve Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak, herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımıyor olmak ve kamu haklarından yoksun bulunmamak, affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezası almamış olmak, daha önce Bankanın yaptığı sınavların herhangi birinin Değerlendirme Merkezi aktiviteleri veya mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak gerekiyor.

Hangi bölüm mezunları başvuru yapabilir?

Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren ve şu bölümlerden en geç 5 Ağustos2024 itibarıyla mezun olmak gerekiyor:

Kadrolu banka personeli alımı başvuru süreci

Adaylar İş Bankasının resmi insan kaynakları internet sitesinden gerekli iş ve işlemleri online olarak yapabileceklerdir. Başvururlar 1 Mayıs 2024 tarihine kadar olacak.

Editör: U. G.