Taksim İstiklal Caddesi'nde dün yaşanan terör saldırısında 6 kişi hayatını kaybederken, 81 kişi de yaralanmıştı. Zonguldaklı oyuncu Nurettin Uçar’ın eski eşi Arzu Özsoy ve kızı Yağmur Uçar da saldırıda hayatını kaybetmişti.
Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde dün akşam yaşanan bombalı saldırıda hayatını kaybeden Arzu Özsoy (41) ve kızı Yağmur Uçar (15) için evlerinin önünde taziyeler kabul edildi. Öğretmen Arzu Özsoy'un, lise ikinci sınıf öğrencisi kızı Yağmur ile sık sık müzeleri gezdikleri öğrenildi. Anne kızın, hafta sonu tatilinde Taksim'e gittikleri esnada bombalı saldırı düzenlendi. Yağmur Uçar'ın dedesi Mehmet Özsoy kızı ve torunu için evinin önünde başsağlığı dileklerini kabul etti.
Süleyman Soylu taziye ziyaretinde
Cenaze öncesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da taziye evine gelerek başsağlığı dileklerinde bulundu. Bakan Soylu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
“Taksim'de yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden Arzu Özsoy ile kızı Yağmur Uçar evladımızın taziyesindeyiz. Rabbim, ailesine sabr-ı cemîl ihsan eylesin, makamları âlî olsun...”







