CHP Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı Harun Akın 7 adaydan üçünün katılımıyla yapılacağı açıklanan ön seçime tepki göstererek tüm aday adaylarına itiraz için çağrıda bulunmuştu.

CHP tabanında anketin ardından 7 adaydan üçünün katılımıyla yapılacağı açıklanan ön seçime tepkiler devam  ederken aday adaylarından Harun Akın, genel merkeze sunulmak üzere bir dilekçe hazırlayarak genel merkeze göndereceklerini söyledi.

Harun Akın aday adaylarını ve partilileri parti binasına davet etti Harun Akın aday adaylarını ve partilileri parti binasına davet etti

CHP Merkez İlçe Başkanlığı’nda saat 12.00 olarak çağrıda bulunan Akın, önceden alınmış karar gereği yapılan eğitim toplantısı nedeniyle saatin ve yerin değiştiğini belirtti.

Sağlık Bakanlığı’ndan memur alımı duyurusu geldi! Sağlık Bakanlığı’ndan memur alımı duyurusu geldi!

Akın konu ile ilgili şu ifadeleri kullandı:
“Önceden açıklamış olduğum 23/12/2023 Cumartesi günü Önseçim ile ilgili başvuru dilekçemi vermek üzere 14.00 da CHP il Başkanlığında olacağım.

Saat ve yer değişikliği partimizde önceden alınmış karar gereği yapılan eğitim toplantısı nedeniyle İl binamız olarak değiştirilmiştir.

Yarın 14.00 da görüşmek dileğiyle.”

Editör: U. G.