Zonguldak limanı Haberleri

zonguldak limanı haberleri ve güncel zonguldak limanı gelişmeleri, zonguldak limanı ile ilgili tüm video, zonguldak limanı fotoğrafları ve zonguldak limanı haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Zonguldak Limanı’nda bulunan kömür yükleme alanından kalkan kömür tozları vatandaşların sağlığını tehdit etmeye devam ediyor.

GÜNDEM

Zonguldak Limanı’nı standart derinliğe kavuşturmak için geçen yıl Temmuz ayında imzalanan sözleşmenin ardından limandaki temizlikle derinleştirme çalışmaları sürüyor.

GÜNDEM

Zonguldak Limanı’na iyi bakarsanız aslında farklı zamanlarda da olsa hepsini ve daha fazlasını görebiliriz. İşte Zonguldak Limanı’na uğraya kuşlar.

GÜNDEM

Zonguldak Limanı'nı inşa eden Hollandalılar Karadeniz'in coşkunluğunu okyanusların gel gitleri ile karıştırdı. Limanı inşa ederken neler yaşadılar?

GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu Zonguldak sahilinde biriken kumlar nedeni ile mizahi bir dille eleştiride bulundu.

Zonguldak

Tarak Gemisi Zonguldak Limanında temizleme çalışmasına başladı.

Zonguldak

Zonguldak'a yük getiren kuru yük gemisinin altında mayın iddiası ekipleri harekete geçirdi. Havanın kararması ile operasyonun yarın şafakta yeniden başlaması...

GÜNDEM

Zonguldak Limanında demirleyen geminin altında mayın olduğu ihbarı ile bölge trafiğe kapatıldı.