Temizlik Haberleri

temizlik haberleri ve güncel temizlik gelişmeleri, temizlik ile ilgili tüm video, temizlik fotoğrafları ve temizlik haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Zonguldak Limanı’nı standart derinliğe kavuşturmak için geçen yıl Temmuz ayında imzalanan sözleşmenin ardından limandaki temizlikle derinleştirme çalışmaları sürüyor.

Zonguldak

Tüketici Hakları Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ali Topaloğlu, Zonguldak ve Kozlu halkına çağrıda bulunarak çevre temizliği konusunda hassasiyet gösterilmesini istedi.

GÜNDEM

Kdz. Ereğli Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte kentteki tüm derelerde temizlik çalışması başlattı.

KOZLU

Kozlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler, avlu ve camileri temizleyerek bayrama hazır hale getirdi.

GÜNDEM

 Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) tarafından limanda temizleme çalışmaları devam ediyor.

Zonguldak

Zonguldak'ta, liman temizliği amacıyla şehre getirilen tarak gemisi, yağışlı havanın etkisine rağmen çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

GÜNDEM

11 ayın sultanı Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte il genelindeki camilerde ramazan temizliği yapılıyor.

GÜNDEM

Zonguldak’ın merkezinde Karaelmas Mahallesi’nde biriken çöplerin belediye işçileri tarafından bilinçli bir şekilde alınmaması vatandaşların tepkisine neden oldu.

GÜNDEM

​​​​​​​Tarak gemisi limanda temizleme çalışmalarına aralıksız devam etti.

GÜNDEM

Kdz. Ereğli Belediyesi afetin izlerini temizlemek için gece-gündüz kesintisiz çalışmalarını sürdürüyor. Cadde ve sokaklar yıkanıyor, molozlar kaldırılıyor, yıkılan ağaçlar kesiliyor,...

GÜNDEM

Devrek Belediyesi, durakların temizliklerini de aralıksız sürdürüyor. Temizlik çalışmalarına devam eden belediye, ilçe merkezindeki vatandaşların yoğun olarak kullandığı durakları periyodik...

GÜNDEM

Zonguldak'ta kumla kaplanan limanda temizlik çalışmaları sürüyor. Kazar 4 isimli gemi biriken kumları toplamak için çalışmalara başladı.