Temiz bir çevre ve sağlıklı bir toplum için çalışmalarını aralıksız sürdüren Devrek Belediye ekipleri, ilçe genelindeki otobüs duraklarını deterjanlı su ile yıkayarak hijyenik hale getiriyor. Çalışmalarda, ilçe genelindeki kapalı otobüs durağı yıkanarak temizleniyor ve sterilizasyonu sağlanıyor.

Otobüs duraklarının iç ve dış kısımlarını deterjanlı su ile temizleyen ekipler, aynı zamanda durakların yanında bulunan çöp kovalarının, ilaçlamasını gerçekleştirerek süpürme ve yıkama yöntemiyle çevre temizliğini sağlıyor. Devrek Belediyesi ekipleri, şehir merkezinde bulunan bütün çöp konteynırlarını da boyayarak şehrin daha güzel bir görünüme kavuşturdu.

Zonguldak'ta OSB fırsatçılığı! Kira artışı dikkat çekti! Zonguldak'ta OSB fırsatçılığı! Kira artışı dikkat çekti!

Vatandaşların ortak kullanım alanlarında temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Başkan Çetin Bozkurt, “Yapılan planlamalar dahilinde vatandaşlarımızın sağlıklı ve hijyenik bir ortamda durakları kullanabilmeleri için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halkımızın sağlığının korunması amacıyla tüm araç ve personelimizle sahada olmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: U. G.