Kömür Haberleri

kömür haberleri ve güncel kömür gelişmeleri, kömür ile ilgili tüm video, kömür fotoğrafları ve kömür haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Zonguldak Limanı’nda bulunan kömür yükleme alanından kalkan kömür tozları vatandaşların sağlığını tehdit etmeye devam ediyor.

Zonguldak

Zonguldak tarih sayfası editörü Hayati Yılmaz, “İki Kömür Şehri Arasında Fark” adlı yazı kaleme aldı.

SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’ın Zonguldak’ta kömür yardımı skandalıyla ilgili Türkiye Büyük Millet...

Zonguldak

Zonguldak Kilimli’de yerde hareketsiz şekilde yatarken bulunan kaçak ocak sahibi Savaş Çolak’ı yaralayan başka bir ocak sahibi gözaltına alındı.

GÜNDEM

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, kentte Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılan kömür çuvallarında, 'kabul edilebilir düzeyin üstünde'...

Zonguldak

Zonguldak'ta Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılan kömür, ‘kabul edilebilir düzeyi üstünde taş’ çıktı. Valilik tarafından yapılan...

Zonguldak

Emeğin ve madenciliğin başkenti Zonguldak’ta ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılan kömür çuvallarından taş çıkması sonrası muhtar Ferit Arslantürk vatandaşlara çağrıda bulundu.

GÜNDEM

Kömüre gelen zamlarla vatandaş fiyatları merak etmeye başladı. İşte güncel kömür fiyatları.

GÜNDEM

Emeğin ve madenciliğin başkenti Zonguldak’ta ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılan kömür çuvallarından taş çıkması tepki çekti.

GÜNDEM

ÇATES Elektrik ile Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü arasında kömür tedarikine ilişkin 3 yıllık bir anlaşma imzalandı.

GÜNDEM

Kömür fiyatlarına geçen yıl kış mevsiminden bu yana yüzde 125 zam geldi. Doğalgaz kullanmayan vatandaşlar ne yapacağını düşünüyor.

GÜNDEM

Cumhuriyet halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, kömür yardımlarıyla ilgili bakanlığa soru önergesi verdi.